Oktagon 27 Buchingerrel és Borárossal

Buchinger Iván

Ismét nagyszabású MMA-gála lesz Pozsonyban: ma az Ondrej Nepela Arénában 18 órakor indulnak az Oktagon 27 ütközetei, a főműsor – tíz csatával – két órával később kezdődik, két csallóközi harcossal, a bősi Buchinger Ivánnal és a vásárúti Boráros Gáborral.
 

Buchinger Iván januárban már megszerezte a szervező Oktagon MMA cseh–szlovák szervezet könnyűsúlyú övét, ezúttal egy súlycsoporttal lejjebb, a pehelysúly bajnoki címét szeretné elhódítani. A tapasztalt, 35 éves bunyós ellenfele az est főmérkőzésén a szlovák Vojtech Barborík lesz. Veszélyes harcosnak tartják, a feltörekvő nemzedék képviselője, de mindössze 15. jegyzett meccsére készül. Buchinger jelenleg 45-nél tart, s ötszörös világbajnok, kétszer 70, háromszor 66 kilóban. „Nem számít sokat a tapasztalat, de előnyömre szolgálhat, akárcsak az, hogy én már megszoktam az ötmenetes bunyókat. Életem legjobb formájában vagyok. Sokat edzettem Nagyszombatban és Bősön is, s mindent megtettem a sikerért, amibe a 14 kilós fogyasztás is belefért. Testileg és lelkileg felkészülten lépek a ketrecbe” – mondta lapunknak Buchinger Iván.
 

Boráros Gábor

Boráros Gábor más helyzetben van. Legutóbbi két csatáját elvesztette, de Pozsonyban nyerni szokott, eddigi MMA-mérlege: 18 győzelem, 1 döntetlen és 9 vereség. A főműsor nyolcadik meccsén középsúlyban a francia Mickael Lebout-val találkozik. „Két ellenfelem kiesése után harmadikként került a képbe a francia. Három hetem volt rá, hogy felkészüljek belőle. Komoly harcosról van szó, bunyózott már az UFC-ben és a M1-ben is, 33 meccséből meríthet tapasztalatot. Nagyon jó formában vagyok, felkészültem belőle, nem hiszem, hogy meglepetés érhet, mindent megtudtam róla, s mindenki verhető, ő is” – nyilatkozta az Új Szónak Boráros, aki a csehországi Oktagon Kihívás első sorozatának megnyerése után saját bevallása szerint Szlovákiában is egyre több rajongóra talál. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?