ŐK MONDTÁK

LUIZ FELIPE SCOLARI, brazil szövetségi kapitány: – Azt hiszem, egész Brazília boldogságát átérezheti a csapatom. Javítanunk kell még a helyzetkihasználáson, és néhány játékosom önbizalmával sem vagyok elégedett. Most pihenünk egy nagyot, aztán elkezdünk készülni a kínaiak elleni találkozóra.

LUIZ FELIPE SCOLARI, brazil szövetségi kapitány: – Azt hiszem, egész Brazília boldogságát átérezheti a csapatom. Javítanunk kell még a helyzetkihasználáson, és néhány játékosom önbizalmával sem vagyok elégedett. Most pihenünk egy nagyot, aztán elkezdünk készülni a kínaiak elleni találkozóra.

SENOL GÜNES, török szövetségi kapitány: – Igazságtalan eredmény született. Mindent kiadtunk magunkból, és legalább egy pontot megérdemeltünk volna. A második félidőben egyértelműen mi irányítottuk a játékot, csakhogy a bíró óriási hibát követett el, amikor egy büntető területen kívüli szabálytalanságért 11-est ítélt. Teljesen kicsúszott a kezéből a mérkőzés, amelynek ez sajnos döntően befolyásolta a végkimenetelét. A kiállítások miatt nem aggódom, a cserepadon is vannak jó futballistáink. Nincs még veszve minden, de meg kell nyernünk a hátralévő két csoporttalálkozónkat.

RIVALDO, a brazil együttes erőssége: – Rendkívül csalódottak lettünk volna, ha nem győzelemmel rajtoltunk volna a seregszemlén. Az első 45 percben nem nagyon ment nekünk a játék, ám szünet után már egyértelműen jobbak voltunk. Boldog vagyok, hogy a remekül futballozó törökök ellen sikerült fordítanunk.

ALPAI ÖZALAN, a török csapat védője: – Mindenki láthatta, hogy a 16-os előtt történt a szabálytalanság. Úgy gondolom, hogy a favorit ellen kitettünk magunkért, s rászolgáltunk volna a döntetlenre. Sajnos, bírói hiba miatt elúszott a pont, most már a következő találkozókra kell összpontosítanunk; a vereség ellenére biztosra veszem, hogy továbbjutunk.

MIRKO JOZICS, a horvát válogatott mestere: – Kikapni mindig borzasztó, az első mérkőzésen különösen, s ez mindannyiunkat lehangolt. Most már mindegy, csatát vesztettünk, de még nincs vége. Nem becsültük le az ellenfelet, azonban rossz felfogásban játszottunk, szervezetlen volt a pályánk. Ha pedig mégis eljutottunk a kapuig, Oscar Perez többnyire bravúrral védett.

JAVIER AGUIRRE, a mexikóiak vezetőedzője: – Az emberelőny és az értékesített büntető döntött a javunkra, nehéz meccs volt, mert a horvát együttes nagyon összeszokott és kemény futballt játszik. Perez valóban jól védett. Dicséret illeti játékosaimat. 45 napos felkészülés van mögöttünk, és most látszott, hogy mennyit számít a kemény munka..

GIOVANNI TRAPATTONI, olasz szövetségi kapitány: – Elégedett vagyok, hamar megszereztük a vezetést, s utána már könnyen mentek a dolgok. A második fél-időben játékosaink kissé fáradtnak tűntek, de a lényeg az, hogy kitartottak. Nem volt könnyű egy olyan stadionban kezdeni világbajnokságot, mint a szapporói, mert a fedett játéktér miatt nagyon fülledt volt a levegő.

HERNAN DARIO GOMEZ, az ecuadoriak szakvezetője: – Olaszország megérdemelten győzött, azt hiszem, a világbajnokság egyik legjobb csapatától kaptunk ki. Kissé idegesen kezdtünk, de nincs szégyenkezni valónk, mert a második félidőben jól játszottunk, ha több szerencsénk van, akár szépíthettünk volna.

CHRISTIAN VIERI, az olaszok csatára: – Remekül játszottunk, és nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Az igazat megvallva, nem kellett túlságosan megizzadnunk, hogy begyűjtsük a három pontot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?