ŐK MONDTÁK

JUAN SEBASTIAN VERON, az argentinok egyik meghatározó játékosa óvatosságra intette honfitársait a Nigéria elleni 1:0-ás győzelem után: „A siker ellenére azt mondom, hogy nem nőttek az esélyeink. Az angolok és a svédek elleni mérkőzés még hátravan. A miénk a legnehezebb csoport, nagyon kell figyelnünk.

JUAN SEBASTIAN VERON, az argentinok egyik meghatározó játékosa óvatosságra intette honfitársait a Nigéria elleni 1:0-ás győzelem után: „A siker ellenére azt mondom, hogy nem nőttek az esélyeink. Az angolok és a svédek elleni mérkőzés még hátravan. A miénk a legnehezebb csoport, nagyon kell figyelnünk.”

MARCELO BIELSA, az argentinok szövetségi kapitánya elégedett volt csapata teljesítményével: „A játékunk közel járt a tökéleteshez, a fiúk majdnem tudásuk legjavát nyújtották. A mérkőzés vége felé úgy láttam, hogy Veron és Batistuta is nagyon szenved a melegtől, ezért cseréltem le őket.”

A nigériai együttest irányító ADEGBOYE ONIGBINDE a vereség ellenére optimistán nyilatkozott: „Jó mérkőzésen, jól játszottunk, de vesztettünk. A kontratámadásaink végéről a gól ugyan hiányzott, de összességében jó benyomást tett rám a csapat. Sorsdöntő volt Kan- sérülése, de jó hír, hogy az orvosok szerint pár nap alatt rendbe jön.”

CESARE MALDINI, a paraguayi válogatott olasz szövetségi kapitánya: „Megnyerhettük volna a mérkőzést, mégsem vagyok amiatt dühös, hogy elszalasztottuk a lehetőséget. A játékvezető teljesítményét nem akarom értékelni. A dél-afrikai válogatott pszichésen nagyon erős, erre számítottam is. Sajnos, a második félidőben mentálisan összeroppant a csapatom. Ez a vb tele van meglepetésekkel.”

JOMO SONO, a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya: „0:2-ről egyenlítettünk, ez azt hiszem, önmagáért beszél. Fiatal együttesünknek még tapasztalatot kell gyűjtenie, de jó úton járunk. A csoportból mind a négy válogatott egyforma eséllyel pályázik a továbbjutásra.”

SVEN-GÖRAN ERIKSSON, az angol válogatott szövetségi kapitánya: „Igazságos az eredmény, bár az első félidőben növelhettük volna előnyünket, s akkor meg is szerezzük a három pontot. A svédek jól játszottak a második 45 percben, megérdemelték a döntetlent. Nagyon nehéz és fontos két találkozó vár még ránk, amelyeken mindent meg kell tennünk a sikerért.”

LARS LAGERBACK, a svéd válogatott szövetségi edzője: „Elégedett vagyok a csapat játékával. Ugyanakkor nem hallgathatom el, hogy a második félidőben a győzelmet is megszerezhettük volna, hiszen több jó helyzetet alakítottunk ki. Előnyt jelentett, hogy játékosaink egy része Angliában idegenlégióskodik, így jól ismerték az ellenfelet.”

Elégedett volt játékával DAVID BECKHAM: „Nem azért cserélt le a szövetségi kapitány, mert nem bírtam az iramot. Képes lettem volna végigjátszani a találkozót – mondta a Manchester United középpályása, aki április 10-én szenvedett lábközépcsont-törést. – A második félidőben ugyan egy kis fájdalmat éreztem, de nem volt vészes.”

JOSE ANTONIO CAMACHO, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya: „Megérdemeltük a sikert, ötvenkét év után végre megnyertük a nyitómérkőzésünket. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, a játékosok helytálltak a párás melegben. Szlovénia erős ellenfél volt, nehezen sikerült feltörni a védelmét.”

SRECKO KATANEC, a szlovén válogatott szövetségi kapitánya: „Már korábban is azt mondtam, hogy nem táplálhatunk hiú reményeket, már maga a vb-részvétel is óriási eredmény. Csakhogy úgy érzem, ma a marokkói bíróval is meg kellett küzdenünk. Volt néhány szituáció, amelyhez hasonlókat a többi mérkőzésen egészen másképp ítéltek meg a kollégái. A vereség ellenére semmi sincs veszve, még van két találkozónk.” (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?