Obama elnök televíziós sporthírekkel kezdi a napot

Washington |

<p>Az ESPN televíziós sportcsatorna nézésével indítja a napot Barack Obama elnök.</p>

"Reggelente az időm nagy részét az ESPN nézésével töltöm. Sokat kell foglalkoznom a politikával, ezért nem akarom, hogy a politikáról szóló fecsegés az egész napomat elárassza" - nyilatkozta pénteken az elnök Colin Cowherdnek, az ESPN Radio műsorvezetőjének.    Amikor Cowherd arról faggatta, hogy mennyi időt tud sportközvetítések nézésére fordítani az ország vezetése közben, az elnök elmondta, hogy teljes mérkőzéseket rendszerint nincs ideje végigszurkolni, de meg szokta nézni a SportsCenter című műsor összefoglalóit.    "A SportsCenter a reggeli testedzés közben hű képet ad arról, hogy mi történik. A Super Bowl, az NBA-döntők vagy a World Series kivételével nem tudok végigülni egy-egy egész mérkőzést" - jelentette ki Barack Obama.    Elmondta, akkor is bekapcsolja az ESPN-t, amikor "vaskos tájékoztató könyveket kell" átnéznie.    Esténként, amikor egy meglehetősen vaskos tájékoztató könyv van nálam, néha hang nélkül megy a közvetítés - mondta.    Ugyanakkor szavai szerint a Chicago Bears amerikaifutball-csapat idén nem adott túl sok okot arra, hogy nézze őket, a Bulls kosarasairól azonban optimistán nyilatkozott. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?