Nyolcas osztályzat

Anglia. A The Scotsman című brit napilap a szlovák futballisták közül Németh Szilárdot értékeli a legtöbbre, nyolcas osztályzatot adtak a csatárnak, további öt társa hetest kapott.

Anglia. A The Scotsman című brit napilap a szlovák futballisták közül Németh Szilárdot értékeli a legtöbbre, nyolcas osztályzatot adtak a csatárnak, további öt társa hetest kapott. A lap szerint a szlovákok összesítésben jobb osztályzatot kaptak ellenfelüknél, a vendégek csapatából David Beckhamet értékelték a legtöbbre (8), Michael Owen hetes osztályzatot, a többiek hatost kaptak. A szlovák labdarúgók értékelése a brit lap szerint, Miroslav König (6): voltak kiváló védései, de az első gólnál hibázott. Marián Zeman (6): lassan lendült játékba, sokat futott, de nem nyújtott többet az átlagnál. Peter Dzúrik (6): a védelem egyik legjobbja volt, imázsán azonban Owen góljánál sokat rontott. Peter Hlinka (6): hibázott az angolok második góljánál, néha habozott az indításoknál. Pinte Attila (7); jó teljesítményt nyújtott, bátor fejesével gólhelyzetbe hozta Némethet. Miroslav Karhan (7): ha szükség volt, elsőként ért labdához és mindig veszélyt jelentett, ha elindult az ellenfél térfelére. Martin Petráš (6): sokszor állta útját az ellenfél támadásainak, de játéka szürke volt. Vladimír Janočko (7): igyekezett mindenhová odaérni, volt néhány veszélyes beadása. Vladimír Leitner (7): szolid teljesítményt nyújtott a defenzíva során. Róbert Vittek (7): a fiatal csatár gyakran tett tanúságot gyorsaságáról és technikájáról, a második félidőre elfáradt. Németh Szilárd (8): most is igazolta, hogy a Middlesbrough miért tart igényt játékára, egy pillanatig sem hagyta nyugton az ellenfél védelmét, mozgékonyságával sok gondot okozott riválisainak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?