Nyolc perc alatt triplázott Kállai Árpád

Egyházkarcsa. Régióderbit nyertek, 5:1 arányban győzték le a csenkeieket az egyházkarcsaiak a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának 10. fordulójában.

Egyházkarcsa. Régióderbit nyertek, 5:1 arányban győzték le a csenkeieket az egyházkarcsaiak a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának 10. fordulójában. A párharc érdekessége, hogy a hazaiak támadója, Kállai Árpád nyolc perc leforgása alatt mesterhármast produkált.

„Olyan gyorsan történt az egész, hogy nem is észleltem az idő múlását. Az ellenfél feltolta a védelmét, mi lekontráztuk őket. Jobblábas vagyok, ezúttal azonban mindhárom gólt ballal szereztem. Akár több is lehetett volna, de a további ziccerek kimaradtak. Visszapörgetve a történéseket, egy ízben a lövés helyett passzolnom kellett volna. A meccs után ugyan a góljaimról beszéltek a szurkolók, de a társak segítsége nélkül nem lehettem volna eredményes. Csapatmunka volt a javából. Egyébként pályafutásom során a felnőttek között bajnoki mérkőzésen még nem örültem mesterhármasnak. Remélem, kilábaltunk a hullámvölgyből” – értékelt, bizakodott Kállai Árpád, az összecsapás főhőse.

„Árpád Bősről került hozzánk, harmadik éve van nálunk. Tagja volt az AG Sport Ligában bajnokságot nyert csapatunknak, s az eltelt időszakban együttesünk gólfelelőseként került a figyelem fókuszába. Triplázott, de további három-négy ziccert pedig elpuskázott. Alacsony termete ellenére rendkívül veszélyes az ellenfél kapujára. Erénye a robbanékonyság. Sokat dolgozik az edzéseken. Győztes típus. Ha jó napja van, feltartóztathatatlan. Ha nem megy neki, a csapattársakkal veszekszik. Ősszel kilenc találatnál tart, az illésházai Barčák mögött jelenleg a második a góllistán” – jellemezte gólerős labdarúgójukat Csörgő Gyula, az egyházkarcsaiak klubelnöke.

Ugyancsak említést érdemel, hogy ősszel éppen az egyházkarcsaiak kapták a mezőnyben a legtöbb találatot. Szám szerint harmincegyet. A 6. fordulóban hazai pályán szenvedtek csúfos vereséget (3:8) a Patától. A 9. fordulóban pedig 7:2-re kaptak ki Illésházán. „Négy meghatározó egyéniségünk hosszabb ideje sérüléssel bajlódik, őket ifikkel igyekszünk pótolni. Ahogy az eredményeink is mutatják, ez nem mindig sikerül. Fontos volt a vasárnapi diadalunk. Szurkolóinkat kárpótoltuk, a fiúknak viszont visszatért az önbizalma” – bizakodott a tabella 8. lépcsőfokán tanyázó egyházkarcsaiak klubelnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?