Nyolc hölgy dartsozott Érsekkétyen

darts

Hetven férfi és nyolc női versenyző indult az érsekkétyi dartsversenyen, ezúttal a tatai Selmeci Zsolt győzött.

Két év kihagyást követően immár negyedik alkalommal találkoztak az angol eredetű, egyre népszerűbb játék és sport hódolói. Rendkívül erős mezőny gyűlt össze, ebből fakadóan szoros eredmények születtek.

„Községünket tíz sportember képviselte, sokan jöttek Tatáról, Tatabányáról és Győrből. A legmesszebbről érkező küzdőtárs pozsonyi volt. A két évvel ezelőtti bajnoknak, a győri Raszler Józsefnek ezúttal a harmadik hely jutott. Külön megjutalmaztuk a szímői Czucz Tamást, akinek három alkalommal is sikerült megdobnia a bűvös 180-ast. Számunkra öröm, hogy a színeinkben szereplő Varga Tímea a nők kategóriájában ezüstérmes lett” – tájékoztatott Bohák Bálint szervező.

A dobogós helyezettek oklevelet, díszérmét és egy-egy üveg saját címkével ellátott minőségi bort kaptak ajándékba. A szervezők úgy döntöttek, hogy a folytatás a karácsonyi ünnepek előtt lesz, majd jövő májusban a hatodik kiírásra kerül sor. „A helyi önkormányzat az eddigieknél is több támogatást nyújtott a dartsverseny lebonyolításához. A legnépszerűbb nálunk is a foci, mi azonban szeretnénk felkarolni a lakosok által igényelt többi sporttevékenységet is” – nyomatékosította elképzeléseit Farkas Attila érsekkétyi polgármester.

Érdekes

Érsekkétyi dartsverseny

Férfiak: 1. Selmeci Zsolt (Tata), 2. Paál Richárd (Komárom), 3. Raszler József (Győr).

Nők: 1. Szabó Tímea (Fót), 2. Varga Tímea (Érsekkéty), 3. Szalma Réka (Nagyölved).

A szervezőbizottság különdíja: Czucz Tamás (Szímő).

A legnagyobb kiszállónak járó díj: Szluka Róbert (Kecskéd). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?