NYITRA–VÁGSELLYE, 10. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2006. szeptember 14.)
Tudomásul veszi, hogy a Machulince ifjúsági csapata kilépett a bajnokságból (I. D), a Versenykiírás B-11/i pontja alapján 200 koronás bírsággal sújtja a klubot.
A Versenykiírás 100/b cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Žihárec–Podhorany felnőtt III.

Sporttechnikai bizottság (2006. szeptember 14.)

Tudomásul veszi, hogy a Machulince ifjúsági csapata kilépett a bajnokságból (I. D), a Versenykiírás B-11/i pontja alapján 200 koronás bírsággal sújtja a klubot.

A Versenykiírás 100/b cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Žihárec–Podhorany felnőtt III. osztályú mérkőzés végeredményét (a vendégek nem érkeztek meg). 1500 koronás bírsággal sújtja a Podhoranyt, amelynek 1250 koronás kártérítést is kell fizetnie a zsigárdi klubnak.

A Versenykiírás 100/b cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Babindol–Neverice felnőtt III. osztályú mérkőzés végeredményét. 1500 koronás bírsággal sújtja a Nevericét, amelynek 1250 koronás kell fizetnie a Babindolnak.

A Versenykiírás 100/d cikkelye alapján 3:0-s hazai győzelemmel könyveli el a Poľ. Močenok–Žihárec ifjúsági mérkőzés végeredményét.

Fegyelmi bizottság (2006. szeptember 14.)

Feltétel nélküli eltiltás szeptember 2-től – D. Matyo (Hosťová): 1 bajnoki mérkőzés (5a).

Feltétel nélküli eltiltás szeptember 3-tól – P. Bartoš (N. Sady-Čab): 1 bajnoki mérkőzés (5a).

Feltétel nélküli eltiltások szeptember 4-től – L. Bednár (V. Vozokany): 1 bajnoki mérkőzés (5a); V. Valkovič (V. Vozokany, ifik): 1 bajnoki mérkőzés (5a); J. Škorvaga (Cabaj-Čápor): 1 bajnoki mérkőzés (5a); T. Škvarenina (V. Zálužie, ifik): 1 bajnoki mérkőzés (5a); L. Brath (Hosťová): 5 bajnoki mérkőzés (6-1b).

Feltétel nélküli eltiltás szeptember 10-től – Š. Godavec (FC ViOn C): 3 bajnoki mérkőzés (3a).

Feltétel nélküli eltiltások szeptember 11-től – T. Čapo (Velčice, ifik), J. Pavlov (Velčice dor.), J. Švec (Žitavce), L. Sobol (Nevidzany), M. Matúš (D. Štitáre), V. Bachan (Pohranice), J. Boženík (Trnovec) mind: 1 bajnoki mérkőzés (5a); P. Kluka (Čechynce): 4 bajnoki mérkőzés (6-1/b); A. Kušnír (D. Krškany): 4 bajnoki mérkőzés (6-1/b).

Feltétel nélküli eltiltás szeptember 14-től – M. Koller (Žihárec): 6 hónap (6/3b).

Négy sárga lap után egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás szeptember 11-től – D. Sládeček (Mojmírovce).

Nem tárgyalták – R. Floriš (Mojmírovce, ifik), Ri. Novácky (Lovce).

A játékosok kérvényei alapján a feltétel nélküli eltiltásokat feltételesre módosítja (szeptember 14-től november 30-ig) – I. Rezoň (Hosťovce), M. Slovák (Čechynce), P. Šrámek (Rumanová).

A Fegyelmi Szabályzat 1d cikkelye alapján 3000 koronás bírsággal sújtja az FO Žihárec ifjúsági csapatát, amelyet feltételesen kizártak a bajnokságból emellett P. Bestro 4 bajnokin nem töltheti be a csapatkapitányi posztot (9/1b).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?