NYILATKOZATOK

ROBERT WASEIGE, a belga válogatott szövetségi kapitánya: „Végtelenül boldog és elégedett vagyok: a csapatom eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a világbajnokságon. Ez a szép a futballban: percről-perce változhat a helyzet, az egyik pillanatban még a mennyekben vagy, a másikban viszont a pokolban.

ROBERT WASEIGE, a belga válogatott szövetségi kapitánya: „Végtelenül boldog és elégedett vagyok: a csapatom eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a világbajnokságon. Ez a szép a futballban: percről-perce változhat a helyzet, az egyik pillanatban még a mennyekben vagy, a másikban viszont a pokolban. Élmény lesz a brazilok ellen játszani.”

SZERGEJ PAVLOV, az orosz válogatott másodedzője: „Nagyon ideges volt a csapat. Mindent megtettünk a győzelemért, de csak két gólt tudtunk szerezni. A belgák ma egyszerűen jobbak voltak, gratulálok nekik a továbbjutáshoz.”

PHILIPPE TROUSSIER, a japán válogatott szövetségi kapitánya: „A mai győzelem bizonyította, hogy felnőttünk a feladathoz. A játékosok nagyszerű teljesítményt nyújtottak, a közönség pedig fantasztikus hangulatot teremtett. Ezért a pillanatért megérte keményen dolgozni. Csodálatos, hogy két gólt szereztünk, sérültünk és eltiltottunk pedig nincsen. Előzetesen a nyolcaddöntőbe kerülést fogalmaztuk meg célként, de még nincs vége a történetnek.”

AMMAR SZUAJAH, a tunéziai válogatott szövetségi kapitánya: „Ma nem futballoztunk színvonalasan, aminek elsősorban erőnléti okai voltak. A második félidő elején bekapott gól ráadásul még el is bizonytalanított bennünket. Azt hiszem, az természetes, hogy egy hazai pályán szereplő, frissebbnek tűnő csapat ellen óvatosan játszunk. A baj az, hogy a világbajnokság előtt kevés időnk volt a felkészülésre. A továbbjutás egyébként nem szerepelt a céljaink között. Egyszerűen jó produkcióval akartunk előállni.”

JERZY ENGEL, a lengyel csapat szakvezetője: „Ma országunkért küzdöttünk, és nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk. Az viszont kár, hogy a játékosok csak két mérkőzés után döbbentek rá: világbajnokságon vannak, mert most már túl késő.”

BRUCE ARENA, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya: „Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt. Jól játszottunk, de két gólt kaptunk öt perc alatt. ”

GUUS HIDDINK, a dél-koreai együttes vezetőedzője: „Örülök, hogy boldoggá tehettem egy egész országot. Kezdettől fogva mi irányítottuk a játékot, és nem ijedtünk meg a nagy neveket felvonultató portugáloktól. Már mindent kigondoltam az olaszok elleni nyolcaddöntőre, de ma este egyelőre az ünneplésé a főszerep. Már alig várom, hogy felhajthassak egy pohár bort.”

ANTONIO OLIVEIRA, a portugál nemzeti tizenegy kapitánya: „Csalódott vagyok, nem ezt az eredményt vártuk. A bíró ítéleteit nem kommentálom. Minden elismerésem a koreaiaké, de a saját csapatomé is. Senki sem várta, hogy a házigazda és az USA jut a legjobb tizenhat közé, de a franciák és az argentinok búcsúja is ugyanekkora meglepetés volt. Az élet megy tovább.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?