Nyeretlen veretlenek

Pozsony. Harmadik tavaszi mérkőzésén is veretlen maradt a Petržalka, az viszont már kevésbé szívderítő a ligetiek számára, hogy három döntetlennel hat pontot máris vesztettek a bajnoki címért folyó harcban. Az Újpestet is megjárt Tchuř lövésénél a 4.

Pozsony. Harmadik tavaszi mérkőzésén is veretlen maradt a Petržalka, az viszont már kevésbé szívderítő a ligetiek számára, hogy három döntetlennel hat pontot máris vesztettek a bajnoki címért folyó harcban. Az Újpestet is megjárt Tchuř lövésénél a 4. percben a kapufa segítette ki a vendégeket, öt perccel később Suchánek buktatásánál pedig a továbbot intő játékvezető. Félóra múltán ismét Tchuř okozott némi izgalmakat, Perniš kapus rossz kirúgása után a félpályáról küldte vissza a labdát, de célt tévesztett. Szünet után aztán mégis vezetést szerzett az Artmedia, Šoltis beadása után Borbély Balázs hat méterről fordult kapura – tehette, a vendégvédelem inkább lest jelzett, minthogy közbeavatkozzon. A gól görcsoldó hatásúnak tűnt, egymás után érkeztek a hazai akciók, és előbb Suchánek László (a mérkőzés legjobbja), majd Daniel Tchuř dönthette volna el a meccset, utóbbi látványos esernyőcsel után törhetett kapura, de nem volt szíve leadni a jobb helyzetben álló Sucháneknek. Jozef Jankech hamar eszmélt, cserékkel rázta fel a középpályás sort, s ha csak az utolsó percben is, de megszületett az egyenlítő találat: Kiška lapos, helyezett lövése megérdemelten juttatta egy ponthoz a bátran és szervezetten futballozó vendégeket.

Gólszerzők: Borbély (54.), ill. Kiška (90.). Játékvezető: Minárčik, 3000 néző. PETRŽALKA: Čobej– Burák, Borbély, Maixner, J. Ďurica (33. J. Kozák)–Suchánek, Zárecký, Straka (68. Hošek), Tchuř (82. Krejčík)–Mikulič, Šoltis. DUBNICA: Perniš–Zimen, Špendla, Švestka, Pleva–Dovičovič (38. Ižvolt), Kopačka, Držík (74. Sokol), Doktor (57. Švikruha)–Kiška, Nemec. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?