Női tőrcsapat: irány Peking

Budapest/Gdansk. Biztossá vált a magyar női tőrcsapat részvétele a pekingi olimpián, miután a gdanski Világkupa-versenyen bejutott a legjobb négy közé.

Budapest/Gdansk. Biztossá vált a magyar női tőrcsapat részvétele a pekingi olimpián, miután a gdanski Világkupa-versenyen bejutott a legjobb négy közé.

A Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Ujlaky Virginie összeállítású együttes a 16 között a briteket győzte le magabiztosan, 45:25-re, majd a kínaiak ellen nyert, hasonlóan könnyedén, 45:28-ra. Az elődöntőben aztán 45:23-ra kikapott az orosz alakulattól. „Az oroszok elleni első két asszó nem jött össze, aztán már elúszott az összecsapás, de nem gond, mert azért jöttünk ki, hogy biztosítsuk olimpiai részvételünket. Ez pedig sikerült, a továbbiakban bármi történik, a magyar csapat ott lesz Pekingben” – jelentette ki Bernát Zoltán. A szakvezető még hozzátette, mostantól csak a majdani kiemelés szempontjából van jelentősége a Vk-versenyeknek. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?