Nincs szükségük balhéra

Taksony/Vága. A taksonyi futballpályán holnap délután (14.00) a nagy rivális vágaiak vendégszerepelnek, ami mátyusföldi futballberkekben rangos eseménynek számít. ĺgy volt ez egykor az V. ligában, így van ez a galántai területi bajnokságban is.

A bajnoki tabella első és második helyezettjének tisztségviselői azt szeretnék, ha rendbontás nélkül zajlana a múltban bizony botrányos jelentekkel is tarkított párharcuk. „Egyikünk sem igényli a balhét, az ezzel járó eltiltásokat, pontlevonást. Megerősítjük rendezői szolgálatunkat, azon leszünk majd, hogy a szurkolók ne egymással foglalkozzanak, inkább sportszerű keretek közt buzdítsák a csapatokat. Az előadás minősége már a jó képességű ellenfeleken, meg az időjáráson múlik” – nyilatkozta lapunknak Varga Dániel, a házigazdák klubelnöke. A tisztségviselő természetesen hazai győzelemre számít. Reméli, hogy jól záró védelmük képes lesz feltartóztatni a vetélytárs gólveszélyes csatárait.

„Idegenben is a győzelem reményében lépünk pályára. Számunkra nagy motiváció annak felismerése, hogy amennyiben megszerezzük a három pontot, egyben helyet is cserélünk ellenfelünkkel a tabellán. Remegjenek, idegeskedjenek csak a hazaiak, nekünk nincs veszíteni valónk” – latolgatta övéi esélyeit Károlyi László, a vágai futballklub alelnöke. A sportvezető elmondása szerint a Sandula György edző vezette vendégek a legerősebb összeállításban lépnek pályára. „Sok múlik majd a játékvezetőkön is. Reméljük, a szabályok szellemében, részrehajlás nélkül irányítják majd a rangadót” – fogalmazott a sportvezető. Gólfelelősükre, Boršra, aki eddig 26-szor (!) volt eredményes, alighanem külön vigyáznak majd, amiből éktársa, Dubnička húzhat hasznot. „Számításaim szerint 100-120 vágai szurkoló buzdít majd bennünket Taksonyban” – zárta esélylatolgatását Károlyi László. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?