NHL – Újabb győzelmével egyre közelebb a rekordhoz a Pittsburgh

Pittsburgh |

<p>A Pittsburgh Penguins hazai környezetben rendkívül könnyedén, 4-0-ra diadalmaskodott a Winnipeg Jets együttese felett, így sorozatban 14. győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).</p>

A csütörtöki összecsapáson Pascal Dupuis két gólt szerzett, míg Tomas Vokounnak ez volt karrierje ötvenedik hibátlan mérkőzése a kapuban.

    A Pittsburghnek már csak három győzelemre van szüksége ahhoz, hogy beállítsa az NHL-rekordot. A csúcsot szintén a Pingvinek tartják: a Mario Lemieux fémjelezte gárda az 1992/93-as idényben megszakítás nélkül 17 találkozón nem talált legyőzőre.     Eredmények:Pittsburgh Penguins-Winnipeg Jets 4-0Toronto Maple Leafs-Carolina Hurricanes 6-3Philadelphia Flyers-New York Islanders 3-4, szétlövésselOttawa Senators-New York Rangers 3-0    Florida Panthers-Buffalo Sabres 5-4, szétlövésselSt. Louis Blues-Los Angeles Kings 2-4Nashville Predators-Phoenix Coyotes    4-7Edmonton Oilers-Columbus Blue Jackets 6-4Vancouver Canucks-Colorado Avalanche 4-1San Jose Sharks–Detroit Red Wings 2–0  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?