Nemzetközi focitorna Felsőszeliben

ififoci

Öt ország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia 12 korosztályos csapata méri össze tudását szombaton Felsőszeliben, a WOLF–KON Truss Cup hatodik felvonásán. 

Az utánpótlás nevelésében egyre jobb eredményeket produkáló Mátyusföldi Labdarúgó Akadémia szervezésében zajló erőpróbán az U11-es korosztály (2014. január 1-je után született fiúk és 2013. január 1-je után született lányok) képviselői vetélkednek a trófeáért, a különdíjakért. A szervezők a kollektívákat két hatos csoportba sorolták be. 

„A csoportokban körmérkőzések zajlanak. Mindkét csoport első két helyezettje a negyeddöntőbe kerül. A csoportok 3–6. helyezettjei keresztbe játszanak a negyeddöntőbe jutásért. A kieséses szakaszban döntetlen esetén büntetők döntenek a továbbjutóról. A csoportkörben 15, a a kieséses szakaszban 17 perc egy mérkőzés játékideje. A 40x25 méteres játéktéren egy alakulatban a kapus mellett hat mezőnyjátékos avatkozhat játékba. Az edzők folyamatosan cserélhetnek, visszacserélhetnek. A játékvezetőket a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség delegálja. Egy időben három pályán zajlanak mérkőzések. Nevezési díjat nem kértünk. A versenykiírás alapján minden csapat nyolc mérkőzést játszik a tornán. A várható hőségre való tekintettel nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő folyadékpótlásra, ezzel összhangban a rendezvény egészségügyi biztosítására is” – nyilatkozta lapunknak a versenykiírásról Ferenczi Barnabás, a fociakadémiát működtető Felsőszeli TE utánpótlásszekciójának technikai igazgatója. 

Megtudtuk, a szervezők a korosztályok 1–3. helyezettjét kupával, a torna résztvevőit egyénenként oklevéllel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt, valamint a rendezvény All Stars-csapatába beválasztott játékosokat különdíjjal jutalmazzák. 

A mérkőzéssorozat fét 11-kor rajtol el a felsőszeli sportpályán. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?