Nemesócsaiak is beálltak a Fradiba

nemesócsa

Közel 700-an voltak kíváncsiak Nemesócsán a Fradi-öregfiúkra, akik a napokban barátságos meccset játszottak a helyi, V. fociligában szereplő csapattal.

Az 1:2-es végeredmény már az első félidőben kialakult: a találkozó legelején a ferencvárosiak szerezték meg a vezetést Igor Nicsenko fejesével. A hazaiak Inczédi Máté révén egyenlítettek egy, a 16-os vonaláról megküldött lövéssel az alsó sarokba. A félidei szünet előtt nem sokkal egy kapu előtti kavarodás után Nicsenko talált be ismét, ezúttal az ötösön belülről.

„Az első félidőben egyértelműen a Fradi volt a jobb, de a másodikban már nagyjából egálban voltunk a zöld-fehérekkel. A fővárosiak egy kapufáig is eljutottak a természetesen szabálytalanságok nélkül lezajlott találkozón, a játékvezetői triónak, Füssy Kálmánnak, Andrea Sátekovának és Kasznár Róbertnek nem sok dolga akadt” – összegezte a történteket lapunknak Hipp Patrik, a nemesócsaiak klubelnöke.

A meccs után nem maradhatott el a fotózkodás sem az egykori sztárokkal, akik közül Szkukalek Igort rohamozták meg a legtöbben. A nemesócsai származású szélső mellett Fabio Oliveira körül gyűlt össze még nagy tömeg, de csapattársaik is pózoltak nem egy szelfihez (az FTC „keretét” lásd a képaláírásban). „A mi játékosunknak, Ledeczki Imrének is kijutott az ünneplésből. Az ifi korosztályban csehszlovák válogatottságig jutott labdarúgónk most, 50 évesen vonult vissza az aktív játéktól, a meccs utolsó perceiben – Simon Tamással együtt – a Ferencváros csapatába is beállhatott” – árulta el Hipp.

A fiatal tisztségviselőt egy rövid szezonértékelőre is megkértük a 2022/2023-as idény végén. „Gyakorlatilag két évig nem játszhattunk itthon a pályafelújítás miatt, Nagykeszire kellett mennünk edzésekre is. A tavaszi idényben már hazatérhettünk, így a 10. hely kapcsán nem vagyok elégedetlen, ugyanakkor picit azért előrébb szerettünk volna végezni” – tette hozzá Hipp.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?