Nem segített a szünet

Az újonc rimaszombatiak 3:0 arányban kikaptak az éllovas és bajnok Žilina otthonában. A találkozóról Piszár József csapatkapitányt kérdeztük.

Tömegjelenet a rimaszombatiak kapuja előttTASR-felvéteOsztálykülönbséggel kaptak ki a címvédőtől. Reális az eredmény a játék képe alapján?

Sajnos, az első félidőben sokat hibáztak a hátvédeink, s három gólt kaptunk. A második játékrészben nekünk is voltak helyzeteink, de a másik oldalon is akadtak lehetőségek. Ekkor már jobb volt a játék, de ráfizettünk a korábbi hibáinkra.

Milyen reményekkel indultak Zsolnára?

Legalább egy pontot szerettünk volna szerezni. Jó focit akartunk játszani, természetesen a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, de a támadást se akartuk elhanyagolni. De hiába, ha sok a hiba, nem nyerhet a csapat.

Az előző fordulókban eredményes párost alkotott Maruniakkal, ő azonban most csak az utolsó húsz percre állt be.

Nem tudom megmondani, hogy más lett volna-e az eredmény, ha Maruniak kezdettől fogva játszik. Most az egycsatáros taktikát választottuk, a középpályássornak kellett volna a támadásoknál előbbre jönni. Főként Bella volt ezzel a feladattal megbízva.

Az eredményből úgy tűnik, nem vált a csapat hasznára a válogatott mérkőzés miatti szünet.

Szerintem nem segített senkinek, jobb lenne, ha nem lennének szünetek a bajnokság során. A mi csapatunk kétszeresen rá van szorulva a folyamatos játékra, hisz nem szoktunk még össze. Nekünk mindenképp jobb lett volna, ha a múlt hétvégén is játszunk. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?