Nem lesz Kanadai Nagydíj

<p>A Kanadai Nagydíj kikerült a 2009-es Forma-1-es naptárból és a világbajnoki sorozatban jövőre 18 futam szerepel majd  - jelentette be a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). A Magyar Nagydíj július 26-án lesz.</p>

Ez azt jelenti, hogy Észak-Amerikában nem lesz jövőre verseny, ugyanis az Egyesült Államok Nagydíja már 2008-ben sem volt műsoron.
A Török GP, amelyet idén májusban rendeztek meg, és 2009-ben az első tervek szerint augusztusban lett volna, átkerül júniusra.
A Forma-1-es sorozat a szokásosnál később, március 29-én, az Ausztrál GP-vel rajtol és november 15-én a debütáló Dubaji Nagydíjjal ér véget, Abu-Dzabiban.
A 2009-es tervezett naptár:
március 29.: Ausztrál Nagydíj, Melbourne április 5.: Malajziai Nagydíj, Sepang április 19.: Bahreini Nagydíj, Szahír május 10.:  Spanyol Nagydíj, Barcelona május 24.:  Monacói Nagydíj, Monte-Carlo június 7.:  Török Nagydíj, Isztambul június 21.: Brit Nagydíj, Silverstone június 28.: Francia Nagydíj, Magny-Cours július 12.: Német Nagydíj, Hockenheim július 26.: Magyar Nagydíj, Hungaroring augusztus 23.: Európa Nagydíj, Valencia szeptember 6.: Olasz Nagydíj, Monza szeptember 13.: Belga Nagydíj, Spa szeptember 27.: Szingapúri Nagydíj, Szingapúr október 11.: Japán Nagydíj, Szuzuka október 18.: Kínai Nagydíj, Sanghaj november 1.: Brazil Nagydíj, Sao Paulo november 15.: Dubaji Nagydíj, Abu-Dzabi (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?