Nem fáradtságra panaszkodtak

Tajpej. Mint arról korábban beszámoltunk, a hazafelé tartó szenegáli válogatott útközben megállt Tajvanon, hogy jelenlétével szolgálja a futball promócióját.
A csapat két napig tartózkodott a szigeten, és miután hazautaztak, derült ki, hogy idejük múlatásához 37 (!) prostituált szolgálatait vették igénybe.

Tajpej. Mint arról korábban beszámoltunk, a hazafelé tartó szenegáli válogatott útközben megállt Tajvanon, hogy jelenlétével szolgálja a futball promócióját.

A csapat két napig tartózkodott a szigeten, és miután hazautaztak, derült ki, hogy idejük múlatásához 37 (!) prostituált szolgálatait vették igénybe.

Szenegálban természetesen rögtön kirobbant a botrány, az ellenzéki pártok azonnali és szigorú vizsgálatot követeltek, amelyet a kormány és a szövetség így kénytelen is volt gyorsan lefolytatni.

A végeredmény aztán amolyan nesze semmi, fogd meg jól: „Minden játékost végigkérdeztem – mondta Adama Sarr, Szenegál tajvani nagykövete – , de mindegyikük határozottan tagja, hogy ilyesmit csináltak volna.”

Ettől függetlenül Sarrnak szemé-lyesen kellett bocsánatot kérnie a tajvani néptől a futballisták viselkedése miatt, akik arra hivatkozva nem vállalták a helyi csapat elleni barátságos mérkőzést, hogy – a szerelésük a repülőtéren maradt! „Nagyon csalódottak vagyunk – így Chang Siao-yue, Tajvan külügyminisztere – , hiszen egészen mást láttunk ettől a csapattól a vébén, mint ahogyan nálunk viselkedtek.”

A külügyminiszter még hozzátette: a szenegáliak 48 órás tajvani tartózkodása 298 ezer dollárjába került nekik, ebből 100 ezret készpénzben kaptak meg, a fennmaradó összeg pedig szállodai és egyéb költségeiket fedezte.

Lapzártakor kaptunk a hírt, hogy a Metz és a szenegáli válogatott egykori csatára, a Térangai Oroszlánok jelenlegi másodedzője arra szólította fel az ország népét, hogy „gyűlölje az újságírókat, amiért azok meg merték írni, hogy problémák adódtak a csapat tajvani vendégszereplése körül“.

Metsu segítője elmondta: ha a nép nem reagál felhívásra, akkor ők teszik ezt meg, és bírósághoz fordulnak a lapok által megírt állításoknak, miszerint a keret tagjai 37 örömlánnyal múlatták idejüket Tajvanon, és nem voltak hajlandóak részt venni egy hírverő mérkőzésen. Bocandé szerint egyetlen mérkőzés sem volt lekötve a szigeten, a prostituáltakat érintő kérdésre azonban már nem tért k. (nb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?