Nem a bosszú vezérli

Pozsony. A labdarúgó Corgoň Liga őszi idényében nyújtott jó teljesítmény nyomán kívánnak haladni Trencsénben. Tavasszal megerősödött kerettel kell szembenézniük az ellenfeleknek. A csapattal készül Suchánek László, az Artmedia labdarúgója.

Pozsony. A labdarúgó Corgoň Liga őszi idényében nyújtott jó teljesítmény nyomán kívánnak haladni Trencsénben. Tavasszal megerősödött kerettel kell szembenézniük az ellenfeleknek. A csapattal készül Suchánek László, az Artmedia labdarúgója. „Miután közölték velem, hogy nem számítanak rám a pozsonyi klubnál, új munkaadó után néztem. Több csapat is megkeresett, de a trencséniek az elsők között jelezték érdeklődésüket, és mivel nagyon kedvező ajánlattal szólítottak meg, más lehetőségekkel nem is foglalkoztam. Gondolom, elsősorban a támadójáték javulását várják tőlem. Az Artmediára nem haragszom, a két és fél év alatt sok szép élménnyel lettem gazdagabb. Egyelőre a bajnokság végéig vagyok kölcsönjátékon Trencsénben, és szeretném bebizonyítani, hibáztak a pozsonyi klub vezetői, mikor eltanácsoltak” – mondta a gyors lábú labdarúgó.

Anton Jánoš edző még a III. ligás žiari Ondrej Čízt nézte ki magának. A tapasztalt szakember nem szokott csak úgy vaktában lövöldözni, nyáron Baranyait is ő szemelte ki. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?