Nehezen lendül bele

Szerdán este a müncheni Olimpiai-stadionban a Werder Bremen hosszabbítás után 4:1-re legyőzte az 1860 Münchent a Német Kupában a négy közé jutásért lejátszott találkozón. A brémaiaknál ezúttal nem kapott játéklehetőséget Lisztes Krisztián, aki azonban emiatt nincs elkeseredve.

Lisztes Krisztián Internet-felvételA középpályás elárulta, alig várja már a magyar válogatott ciprusi fellépését Bulgária ellen, amelyen újra találkozhat egykori stuttgarti klubtársával, Krasszimir Balakovval.

Netán Schaaf edző elégedetlen a teljesítményével, hogy az eddigi két bajnoki és a mostani kupafellépés közül mindössze a Bielefeld ellen lépett pályára?

Nem hiszem, mivel nekem nem mondta a tréner, hogy gondja lenne velem. Ugyanakkor az is tény, a csapattal együtt én is hagyományosan nehezen lendülök játékba az idény elején! Emlékszem, ősszel is rosszul rajtoltunk, ám idővel elkaptuk a fonalat, és én is stabilizáltam a helyem a csapatban. Most is erre számítok.

Ezek szerint a Bulgária elleni, ciprusi válogatott mérkőzésen is visszafogottabb teljesítményre számíthatunk?

Egyáltalán nem, mivel fizikálisan nincs gondom, továbbá sokat jelentene egy siker, ugyanis remek csapattal kerülünk szembe. A bolgárok három győzelemmel rajtoltak Eb-selejtező csoportjukban, ami jelzi az erejüket. Annak pedig külön örülök, hogy ismét találkozhatok egykori stuttgarti csapattársammal, Krasszimir Balakovval, akivel a pályán és azon kívül is jól megértettük egymást.

A hangjából ítélve, nincs elkeseredve túlzottan a brémai mellőzése miatt.

Miért lennék? Hiszem, hogy előbb-utóbb újra visszaverekedem magam a csapatba. Talán már a hét végén sikerül ez, amikor ismét az 1860 München ellen játszunk bajnoki mérkőzést. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy éppen ezért pihentetett Thomas Schaaf a müncheni kupameccsen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?