Nehéz kezdés, jó finis a nagykaposi focistáknál

kaposifoci

Ung-vidéki rangadóval zárta az őszi idényt a VI. JAKO fociliga kelet-szlovákiai, zempléni csoportjában szereplő nagykaposi labdarúgócsapat. A szomszédvár csicseriek elleni, hazai pályán elért 1:1-es döntetlen végül azt eredményezte, hogy a 7. helyről várhatják a tavaszi folytatást.

A nagykaposiak 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel, 20:23-as gólaránnyal 21 pontot gyűjtöttek, s ez biztató lehet a végelszámolásnál, mert az előttük álló csapatok mögött csak kevéssel vannak lemaradva.

„Pozitívan értékelem a csapat őszi teljesítményét. Azokat a nehézségeket, amelyekkel szembe kellett néznünk, még az előző szezon második felében sikerült megoldanunk. Ezért köszönet jár a klubnak és a város vezetésének. Gondolok itt elsősorban a csapat létszámának növelésére. Nyáron fiatal, tehetséges játékosok érkeztek, név szerint: Seman Denis és Jakub Máté Cigándról (NB III Északkeleti csoport), Mihók Gábor és Juraj Chrenko Nagyszelmencről, valamint Kocsis Lajos Tiszacsernyőről és Uzsovics Gábor Téhányról (Ťahanovce). Mindannyian hamar felvették a ritmust, és a csapat is erősebb lett általuk – nyilatkozta lapunknak Dózsicky Gergő klubelnök. – Ami az eredményeket illeti, nagyon nehéz kezdés után sikerült megtalálnunk a helyes mentalitást, s mérkőzésről mérkőzésre egységesebb lettünk, aminek pontok, győzelmek lettek az eredményei. A csapat jó úton halad, bízom benne, hogy tavasszal ezt folytatni tudjuk, és sok örömöt okozunk majd szurkolóinknak, a városnak. A tavaszi bajnoki rajt előtti labdarúgótornákon, edzőmérkőzéseken még csiszolódhat a csapat összjátéka, és az egyes posztokon is világosabbá válthat, kik a legmegfelelőbbek azok betöltésére. Ha a felkészülés alatt nem történik valami rendkívüli, akkor egy jó rajt esetén a motiváció is nagyobb lehet a cél eléréséhez” – tette hozzá Dózsicky.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?