Negyedszer futnak Nemesócsán

nemesócsai futás

Falunapi felvezető lesz a IV. Nemesócsai Futás. Nem először hangolnak mozgással a Komáromi járásban található településen. Szombaton reggel negyed kilenckor a gyerekek kezdik, kilenckor pedig a két főtáv, a 3 km és a 10 km mezőnye rajtol.

„Előzetesen szerdáig ötvenen neveztek, az óvodásokkal együtt 100-120 futóra számítunk. Mivel idén is csipes időmérés lesz, így mindkét távon egyszerre indulhatnak a versenyzők – tájékoztatta lapunkat Ravasz Ödön verseny-igazgató. – A részvétel várhatóan a tavalyi szinten mozog majd, ami megfelel az elvárásainknak. Remélem, versenyünk olyan sikeres lesz, mint az előző kiírások során volt. Rengeteg futót ismerek térségünkből, de még így is nagy sok új névvel találkoztam az előzetes jelentkezők között, ami annak is jele, hogy terjed futóversenyünk hírneve nemcsak Dél-Szlovákiában – ahonnan mindig a legtöbben érkeznek – , hanem egyre többen Magyarországról is ránk találnak. Tatáról, Pestről is jönnek, s várhatóan a bősiek szintén felbukkannak köztünk. És a helybeliek sem fognak hiányozni a mezőnyből.” Összesen hat kategóriában (lesz 70+ is) értékelik a célba érőket, külön a férfiakat és a nőket. Tavaly 3 km-en a bősi Képesi Attila, a nőknél Zdenka Hezká, 10 km-en a budapesti Mátyus Csaba, a nőknél Heringh Veronika volt a leggyorsabb.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?