NBA - James győzelemmel tért vissza Clevelandbe

Cleveland |

<p>A Miami Heat a 38 ponttal záró LeBron James vezetésével 118-90-re győzött a Cleveland Cavaliers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.</p>

James először játszott korábbi otthonában azt követően, hogy nyáron a Miamihoz szerződött. A klasszis kosaras korábban hét szezon alatt összesen 619 meccsen lépett parkettre a clevelandi együttesben.
A hazai rajongók - az előzetes várakozásoknak megfelelően - nem fogadták szívélyesen Jamest, hangosan kifütyülték az olimpiai bajnok sztárt, aki azonban teljesítményével gyorsan csendre bírta a Cavs-fanatikusokat. A mérkőzés az első negyedben mutatott 16-0-ás Heat-roham után el is dőlt, a legutóbbi nyolc mérkőzéséből hatodszor vesztő hazaiak kevés ellenállást tudtak kifejteni.
A találkozón James 10 ponttal többet szerzett, mint a teljes clevelandi kezdőötös, ráadásul mellette Dwyane Wade (22 pont) is kifejezetten eredményesen játszott.
Oaklandben a hazai Golden State Warriorst az a Jason Richardson "verte meg", aki 2001-től 2007-ig a csapat legjobbja volt. Richardson 25, Grant Hill pedig 24 ponttal segítette sikerre a Phoenix Sunst, melyben Steve Nash 16 gólpasszt osztott ki.     Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Miami Heat 90-118
Golden State Warriors-Phoenix Suns 101-107

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?