NBA

New York. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Philadelphia–Milwaukee 97:92, Atlanta– Cleveland 102:108, Dallas–Phoenix 103:90, Utah–LA Lakers 88:83.

New York. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Philadelphia–Milwaukee 97:92, Atlanta– Cleveland 102:108, Dallas–Phoenix 103:90, Utah–LA Lakers 88:83. A közönség egyik része hangosan éltette, míg a másik gúnyos bekiabálásokkal fogadta Karl Malone-t Salt Lake Cityben, egykori sikerei helyszínén. A városból a nyáron eligazolt 41 éves sztár a Los Angeles Lakers játékosaként tért vissza a Utah Jazz csarnokába, ahol 18 esztendőn keresztül volt a szurkolók első számú kedvence. A december közepe óta sérült Malone terveivel ellentétben nem játszhatott volt csapata ellen, így a Lakers másik pihenésre kényszerülő csillagával, Kobe Bryanttel csak a kispadról nézhette végig a mérkőzést, amelyet a hazaiak öt ponttal nyertek meg. A találkozó az utolsó negyed közepén dőlt el, amikor a Los Angeles óriása, Shaquille O’Neal 74 másodperc alatt kiállítatta magát. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?