Nagymegyeri tornasiker

Párkány. Kilenc éven át töltötte be a sportmenedzseri tisztséget, nemegyszer volt csapatvezető és edző is. Bohumil Toběrný tavaly augusztusban váratlanul távozott a párkányi klubtól.

Párkány. Kilenc éven át töltötte be a sportmenedzseri tisztséget, nemegyszer volt csapatvezető és edző is. Bohumil Toběrný tavaly augusztusban váratlanul távozott a párkányi klubtól. Most magánemberként szervezett egy nagy sikerű nemzetközi teremtornát tizenegy éves labdarúgóknak.

Az ipolyságiakon és a nagymegyerieken kívül meghívta az Érsekújvári járás válogatottját, Magyarországról a Visegrád SE és a Komárom VSE csapatát. Természetesen a helyi VSK focistapalántái sem hiányoztak a megmérettetésen. S bár az alakulatoknak nevezési díjat sem kellett fizetni, valamennyi résztvevő kétfogásos ebédet és frissítőt is kapott.

„Első ízben rendeztük meg a WELYA CUP tornát, amelyet hagyománnyá szeretnénk tenni, hiszen a feltételek adottak. Öröm volt látni az apró tehetségek igyekezetét, felszabadultságát, labdaszerzési törekvéseiket, mintaszerű támadásokat szövögettek. A nagymegyeriek vitték el a legjobbnak járó serleget, de senki sem távozott lehajtott fejjel. Úgyhogy már most tudom, hogy nyáron egy háromnapos meccssorozatot szervezek” – tájékoztatott Bohumil Toběrný.

A csapatok kezdetben 2x11 perces meccseket játszottak, a harmadik összecsapás közben azonban kitörött a sportcsarnok egyik ablaka, s annak megjavítása aránylag hosszú időt vett igénybe. Így a folytatásban 2x10 percre módosították a játékidőt.

A nagymegyeriek három győzelmet arattak, és két alkalommal remiztek, így tizenegy pontot szerezve tornagyőztesek lettek. „Néhány napja vettem csak át a stafétabotot Varga Károly edzőtől, így mondhatnám, hogy bemutatkozásom a vártnál is jobbra sikeredett. Persze elsősorban a fiúk tettek ki magukért. Nagyszerűen védett a Szeghy Attila–Csémi István Máté kapuspáros, Regő Dániel pedig a visegrádiak elleni sorsdöntő mecscsen egy bámulatos góllal döntötte el a három pont sorsát” – méltatta védencei sikerét László Róbert nagymegyeri edző.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?