Mourinho újabb egymeccses eltiltása

London |

<p>Egymeccses eltiltással sújtották José Mourinhót, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, miután a játékvezető elküldte őt a kispadtól a West Ham United elleni vasárnapi bajnokin.</p>

A portugál szakembert azt követően büntette meg a találkozón bíráskodó Jonathan Moss, hogy túl hevesen reklamált Paul Pogba műesésért kapott sárga lapja után, és egy vizespalackot is elrúgott. Az eltiltás mellett 16 ezer font pénzbírságot is kiszabott rá szerdán az angol szövetség (FA). Mourinho éppen a West Ham ellen bűnhődik meg indulataiért, ugyanis este a Ligakupa negyeddöntőjében ismét összecsap a két gárda.

A Vörös Ördögök szakvezetőjének nem ez az első büntetése eben az idényben: november elején szintén egy mérkőzést kellett kihagynia, miután a Burnley elleni mérkőzés félidejében az öltözőfolyosón egy tizenegyest kért számon hevesen a bírón.

A Manchester United 13 forduló után 20 ponttal a 6. helyen áll a Premier League-ben, hátránya 11 pont az éllovas Chelsea mögött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?