Mourinho Manchesterben?

Az angol és az olasz média már tisztázottnak véli az európai edzőkeringő két legfontosabb kérdését: José Mourinho állítólag a Manchester Unitednél folytatja, a Chelsea pedig Massimiliano Allegrire bízza az új csapat építését.A héten először a Manchester City egyszerűsítette a Premier League (várható

Az angol és az olasz média már tisztázottnak véli az európai edzőkeringő két legfontosabb kérdését: José Mourinho állítólag a Manchester Unitednél folytatja, a Chelsea pedig Massimiliano Allegrire bízza az új csapat építését.

A héten először a Manchester City egyszerűsítette a Premier League (várható) edzőkeringőjének alakulását, bejelentve, hogy a szezon végén a most a Bayernnél dolgozó Pep Guardiola érkezik a csapathoz. Az angol és az olasz lapok szerint pedig már a másik két kérdőjel is eltűnt.

A spanyol El Confidencial című lap számolt be elsőként „több, megbízható portugál forrásra” hivatkozva arról, hogy a Chelsea-től tavaly decemberben menesztett José Mourinho már alá is írt a Manchester Unitedhez, azt viszont egyelőre nem tudni, mikor veszi át Louis van Gaal helyét. Ha ugyanis a holland szakember a következő hetekben is rossz eredményeket ér el az MU-val, akkor Mourinho akár már a szezon közben válthatja, és nem kell várnia júniusig.

Az olasz átigazolásokra szakosodott oldal, a calciomercato.com szerint a következő szezontól Massimiliano Allegri, a Juventus jelenlegi edzője irányítja a Chelsea-t. Allegri az olasz portál értesülése szerint négy évre kötelezte el magát a kékekhez. A londoniaknál Mourinho kirúgása után a holland Guus Hiddink került a kispadra, de – akárcsak 2009-ben – csupán ideiglenes jelleggel, beugróként, a szezon végéig kötelezte el magát Roman Abramovics csapatához.

Angol források szerint az orosz tulajdonos első számú kiszemeltje Pep Guardiola volt, az őt követő rangsorban viszont Allegri megelőzte a virtuális versenyben Mark Hughest (Stoke), Diego Simeonét (Atlético Madrid) és Jorge Sampaolit (korábban Chile).

A 48 éves olasz edzőnek 2017-ig szól a szerződése a Juventusszal, amelyet tavaly a Bajnokok Ligája fináléjába vezetett, ám a Premier League-ért állítólag hajlandó elhagyni a Juvét. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?