MMA-harcosok a birkózó nagydíjon

mma illusztráció
Bős/Dunaszerdahely |

Szombaton (kezdés: 10.00) a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban újabb birkózócsemege szemtanúi lesznek a férfias sportág hívei. 

Csallóközi Kupát a Bősi Birkózó- és Sportklub hagyományos nemzetközi kötöttfogású tornája, a Csallóközi Nagydíj követi a sorban. A külföldön is népszerű viadal tizenkettedik felvonásán az előzetes nevezések alapján tizenkét ország, Csehország, Bosznia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna és Szlovákia mintegy kétszázötven versenyzője csatázik a győzelemért a fiatalabb és az idősebb diákok, a kadettok, a juniorok és a felnőttek összevont korcsoportjában. „Ami bennünket illet, tizenhét-tizennyolc versenyzőnket küldjük csatába. Köztük a klub korábbi kiválóságait. Sajnos, több sérültünk is van. Szeif Lukáš térdműtétre készül, Molnár Alex pedig csuklótörés miatt nem állhat csatasorba. A csapattagok közül Csörgő Áron, Sluka István, Both Zoltán, Tóth Gergely korosztályában dobogóra kerülhet. A klubok versenyében ugyan mi vagyunk a címvédők, de a nagy konkurenciára való tekintettel idén már a dobogós helyezés kimagasló sikernek számítana” – tájékoztatott tornájukról, latolgatta az esélyeket lapunknak Meton Krisztián, a Bősi Birkózó- és Sportklub elnök-főedzője. A verseny pikantériája, hogy újra a birkózószőnyegen villantják meg tudásukat a sikeres bősi MMM-harcosok, Buchinger Iván és Nagy Marián. „Június közepén Olaszországban rendezik a kadettok Európa-bajnokságát, melyen Szlovákia színeiben Csörgő Áron is csatasorba áll. A nagydíj lesz számára a kontinensviadalra való formaidőzítés kicsúcsosodását jelentő főpróba” – nyilatkozta lapunknak Meton Krisztián. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?