Mindenben jobbak voltak, csak kikaptak…

<div>Labdarúgó NB I: ismét a Honvéd az első a tabellán.</div>

Váratlan fordulattal ismét a Haladást legyőző Honvéd állt a tabella első helyére az NB I-ben, miután a Videoton–Vasas rangadót a budapestiek nyerték. A Fradi? Elszállt. Körkép a 25. forduló után. Vasárnap ünnepelte az 51. születésnapját Thomas Doll, a Fradi edzője, aki a zöld-fehérek újabb kudarca után kissé hitehagyottnak tűnt. A Ferencváros hazai pályán csak 1:1-re végzett a kiesés elől menekülő Diósgyőrrel szemben, az Üllői úton kifütyülték a csapatot. „Ha van pár játékos, akinek gondot okoz, hogy lekezelje a labdát és azzal induljon is, akkor nem is kell a bajnokságról beszélnünk” – mondta a mérkőzés után keserűen Doll, és nem ezt a hangot szoktuk meg tőle. A helyzet a következő: a Fradi hátránya 8 fordulóval a bajnokság vége előtt 8 pont az első helyezettel szemben, a formáról pedig talán annyi is elég, hogy az FTC a legutóbbi 8 bajnokija közül mindössze kettőt tudott megnyerni. A szezon rémálma a Tiranával kezdődött tavaly nyáron, és sehogy sem akar véget érni.  Fontos meccsen nyert a Honvéd, a szombathelyi siker értékét az növeli meg leginkább, hogy a piros-kék rangadón a Vasas győzött (Videoton–Vasas 1:2). Egy szabadrúgásgól és egy megpattanó lövésből született találat a 93. percben – ezzel nyert a Vasas. Kilenc emberrel! Ha a Videotonnak a nemzetközi porondon is nagyra törő tervei vannak, akkor ilyen amatőr módon nem veszíthet el egy mérkőzést. S a másik oldal? „Ezek azok a mérkőzések, amelyek miatt az ember az edzői pályát választotta. Ez a csapat olyan akarattal rendelkezik, amely hegyeket képes megmozgatni” – lelkendezett a meccs utáni sajtótájékoztatón Michael Oenning, a Vasas német edzője. Teljes az eufória a csapatnál, amely ismét ábrándozhat a bajnoki címről.  A forduló kiesési rangadóját – furcsa ezt leírni – Debrecenben rendezték. A Loki 2:1-re megverte a Gyirmótot, amely lassan készülhet a másodosztályra. Urbányi István (edző, Gyirmót) nehezen viselte a vereséget, dühöngött egy kicsit a bírókra, majd elengedte a hétvége aranyköpését: „Szerintem minden tekintetben jobbak voltunk, mint a Debrecen, egyedül a szerzett gólok számában nem.” (!!!!!!!!!!!!) Ha egyébként Urbányi a bírókat kérdezi, akkor mi megkérdeznénk őt: az hogy lehet, hogy a Gyirmót 25 mérkőzésen mindössze tizenhárom gólt lőtt?
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?