Meszlényi Tiborra emlékeznek Vágsellyén

Meszlényi
Vágsellye |

Szombaton a Vág-parti városban teremtornával emlékeznek az egykori labdarúgóra és edzőre, Meszlényi Tiborra. A nevezett játékosként Galántán kezdte pályafutását, de a trencséni TTS és a vágsellyei Duslo csapatában is megfordult.

A vágsellyei sportember, Jozef Novák által szervezett rendezvényen hat csapat küzd a trófeáért. Meszlényi egykori védenceit felvonultató vágsellyei Duslo legendái alkotta kollektíva mellett, a vágsellyei FK Slovan Duslo, a szeredi ŠKF, a mocsonoki FK, a vágtornóci Dynamo és a Galánta-Hódi alakulata méri össze tudását. Az említett együttesek zöménél Meszlényi Tibor edzőként is dolgozott, de tevékenykedett a DAC-nál, a peredi, a bősi és a párkányi csapatnál is, valamint a magyar élvonalbeli  Debreceni VSC-nél pedig a cseh Zdeněk Ščasný asszisztense volt. Hat évvel ezelőtt, december 15-én hunyt el.

Visszatérve a tornához, a vágsellyei sportcsarnokban a kollektívák előbb körmérkőzéses rendszerben csatáznak a pontokért, ebéd után pedig az így kialakult sorrend alapján helyosztókat rendeznek. Egy mérkőzés játékideje 18 perc, a kapus mellett négy mezőnyjátékos lehet a pályán. Az első három helyezettet serleggel, a posztok legjobbjait és a gólkirályt különdíjjal jutalmazzák. Címvédőként a vágsellyei focilegendák igyekeznek ismét az élen végezni. A tornát, mely reggel fél kilenckor kezdődik, tombola színesíti.

Érdekes

Tornaműsor

8.30: Legendy Dusla–Duslo Šaľa, 8.50: Galanta-Hody–Močenok, 9.30: Trnovec nad Váhom–Sereď, 9.50: Močenok–Legendy Dusla, 9.50: Sereď–Duslo Šaľa, 10.30: Močenok–Duslo Šaľa, 10.30: Legendy Dusla–Trnovec n/V., 11.10: Galanta-Hody–Sereď, 11.30: Sereď–Močenok, 11.50: Trnovec n/V.–Duslo Šaľa, 12.10: Galanta-Hody–Legendy Dusla, 12.30: Legendy Dusla–Sereď, 12.50: Duslo Šaľa–Galanta-Hody, 13.10: Močenok–Trnovec.

14.00: Mérkőzés az 5. helyért.

14.30: Mérkőzés a 3. helyért.

15.00: Tornadöntő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?