Megyeri Balázs a Getaféba igazolt

Az ingyen érkező 25 éves magyar kapus hároméves szerződést írt alá a spanyol fociklubbal.Getafe. A spanyol Getafe labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Megyeri Balázs.

Az ingyen érkező 25 éves magyar kapus hároméves szerződést írt alá a spanyol fociklubbal.

Getafe. A spanyol Getafe labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Megyeri Balázs. A legutóbbi bajnokságban tizenötödik Getafe tegnap a honlapján jelentette be, hogy a görög Olimpiakosztól ingyen érkező 25 esztendős kapus átesett az orvosi vizsgálatokon, és hároméves szerződést írt alá.

Megyeri 2010-ben a Ferencvárosból szerződött a görögökhöz. Első idényében még csak epizodista lehetett, a következőben azonban 22 alkalommal már lehetőséget kapott, de védett Bajnokok Ligája-, illetve Európa Liga-meccseken is. A 2012–2013-as kiírás második felében verekedte vissza magát a kezdőbe, utána két szezonon át csak második számú kapusnak számított. Tíz-tíz tétmeccsen játszhatott, döntően a Görög Kupában.

A Getafe a legutóbbi élvonalbeli idényben a 15. helyen végzett. A csapat hálója előtt többnyire Vicente Guaita állt, a 28 éves játékos az évad közepén csak sérülés miatt hiányzott. A transfermarkt.de által hárommillió euróra értékelt kapus a Valencia nevelése, a Getafe tavaly szerződtette. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?