Megtörik a DAC idegenbeli gólcsendje?

Dunaszerdahely |

<p>Ma este (18.30) Eperjesen vendégszerepel a DAC a labdarúgó Corgoň Liga 30. fordulójában. Egyértelműen a Tatran a meccs esélyese, amely szerdán, Nagyszombatban 3:0-ra lelépte a Spartakot.</p>

A tavasszal mély hullámvölgyben lévő sárga-kékek március huszonkettedike óta nem lőttek gólt idegenben.

Tegnap tíz órakor indultak útnak a dunaszerdahelyi futballisták, akik a Magas-Tátrában, Eperjestől nagyjából 85 km-re hangolnak a mérkőzésre. A szakvezetés ma sem számíthat a sérüléssel küszködő Regedeire, Gerichre, Rzeszotóra és Marcinra. Novota János már teljes intenzitással gyakorol, de leghamarabb a jövő héten állhat a kapuba. Valamelyest enyhíti Zlatko Kranjcar mester védőgondjait, hogy Németh Krisztián négy sárga lap miatti eltiltása lejárt.

Egyre fogynak a játékosok, mindössze tizenöten utaztak Eperjesre: Minár, Hasancik–Boya, Adiaba, Kováč, Radványi Dávid, Németh Krisztián, Decký–Parvin, Hassan, Abena, Zápotoka, Lénárth, Németh Zsolt–Bajevski,N´lend.

Ricardus Beniusis családi okok miatt hazautazott Litvániába, míg Lénárth Tamás a hét végén a II. ligás, listavezető ifjúsági csapatot erősíti.

A DAC tavasszal idegenben mindössze két gólt lőtt (Zlaté Moravce 1:1, Žilina 1:5, Nitra 0:3, Slovan 0:6, Ružomberok 0:0, Dubnica 0:3), Aranyosmaróton Parvin tizenegyesből talált a hálóba, míg Zsolnán Regedei volt eredményes.

További részletek szombati nyomtatott kiadásunkban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?