Megtapsolták a drukkerek

„Jó volt megint a Dukla-stadionban játszani” – vallotta be Saláta Kornél, aki ősszel még a besztercebányaiakat erősítette, a téli szünet alatt viszont Vladimír Weiss vezetőedző visszahívta a ligetiekhez, s egykori együttese ellen a kezdőcsapatban szerepelt.

„Jó volt megint a Dukla-stadionban játszani” – vallotta be Saláta Kornél, aki ősszel még a besztercebányaiakat erősítette, a téli szünet alatt viszont Vladimír Weiss vezetőedző visszahívta a ligetiekhez, s egykori együttese ellen a kezdőcsapatban szerepelt. „Szép emlékeim vannak Besztercebányáról, és a drukkerek is jól fogadtak, megtapsoltak. Csak az a kár, hogy nem nyertünk” – mondta a B. Bystrica–Artmedia (2:2) mérkőzés után a futballista, akinek két helyzete is volt.

„Nem volt szerencsénk, de nem is játszottunk jól. Oravec volt a legjobb, két gólt rúgott. A beszterceiek jól megtartották a labdát a középpályán, és a kiállítás sem törte össze őket; mi hiába vezettünk kétszer, nem tudtunk nyer?ni” – idézte fel a mérkőzést Saláta.

A pontvesztéssel a ligetiek nagy esélyt szalasztottak el: győzelmük esetén megelőzhették volna az éllovas Žilinát. Vladimír Weiss vezetőedző a tévékamerák előtt is keményen kritizálta csapatát, és Saláta nem titkolta, az öltözőben sem volt kíméletesebb: „Nagyon mérges volt, kiabált, azt hajtogatta, lehet, hogy többet nem lesz ilyen esélyünk… Most már nincs mit tennünk, hétvégén a szenciek ellen kell javítanunk…” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?