Megtámadták a Sporting Lisboa játékosait

támadók
Lisszabon |

Megtámadták a Sporting Lisboa labdarúgóit a portugál csapat edzőpályáján, többen megsérültek.

Sajtóbeszámolók szerint kedd délután ötven, arcát eltakaró huligán randalírozott és aggresszíven lépett fel a játékosokkal, edzőkkel és segítőkkel szemben.
   

Az internetre felkerült fotók szerint több futballista megsérült, köztük a holland Bas Dost, akinek a fején láthatók sebek.
   

 

A klubvezetés és a liga is elítélte a történteket. "Az elkövetők nem szurkolók, hanem bűnözők." - írta a liga közleményében.
   

A támadók tettét valószínűleg az váltotta ki, hogy a Sporting a bajnokság utolsó fordulójában 2-1-re kikapott a Maritimótól, így a harmadik helyen végzett, s nem indulhat a Bajnokok Ligájában. Az együttes vasárnap a kupadöntőben a CD Aves gárdájával találkozik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?