Megismételni a duplázást

„Továbbra is látványos és eredményes támadófocit akarunk játszani, szeretnénk megismételni a duplázást.

„Továbbra is látványos és eredményes támadófocit akarunk játszani, szeretnénk megismételni a duplázást. Természetesen prioritást élvez az új stadion építése, amely a város és a kormány segítségével a tervek szerint 2017-ben készül el” – mondta a pozsonyi sajtótájékoztatón Igor Schlesinger, a trencséni AS marketingigazgatója (Róbert Rybníček klubelnök elfoglaltsága miatt hiányzott). Nem történtek nagy változások a játékoskeretben, Karol Mondek (Baník Ostrava), Damián Bariš (Skalica), Martin Vlček (Nemšová), Apostolosz Katszetisz és Emmanuel Edmond távozott. Új szerzeménynek a nigériai Aliko Bala és John Chia, valamint a brazil Wesley Da Silva számít. Matúš Opatovský visszatért Nemšováról, három tehetséges fiatal, Tomáš Šalata, Denis Jančo és Martin Šulek is az együttessel készül.

Hat előkészületi meccset játszott a bajnok, háromszor nyert (Myjava 5:0, Bohemians 3:0, Slovácko 3:0), egyszer döntetlenezett (Myjava 2:2), kétszer kikapott (Mladá Boleslav 0:2, Dukla Praha 1:2).

„Az első tréningen arra kértem a játékosokat, hogy felejtsék el a rendkívül sikeres elmúlt szezont, és csak az új idényre összpontosítsanak. A felkészüléssel nagyon elégedett vagyok, már alakul a kezdőcsapat. Kár, hogy Lawrence-re és Holúbekre sérülés miatt hosszú ideig nem számíthatok” – szögezte le Martin Ševela, a trencséniek vezetőedzője.

Az AS jövő kedden, Zsolnán a bukaresti Steaua elleni BL-selejtezővel kezdi a szezont. „Erősebbek és tapasztaltabbak vagyunk, mint tavaly, ezért bizakodunk. Azzal tisztában vagyunk, hogy a román bajnok a favorit, de meglepetést akarunk okozni. Az a feladatom, hogy a fiúkat mentálisan is felkészítsem a feladatra. Majd elválik, sikerült-e” – hangsúlyozta Ševela.

„Fantasztikus volt az elmúlt idény, jó lenne ezt megismételni. Az a fontos, hogy együtt maradt a csapat, s az új szerzemények is jól mutatkoznak. A legutóbbi két évben négy európai kupameccset játszottunk, remek lenne, ha idén legalább hatig jutnánk” – jelentette ki Peter Kleščík, az AS csapatkapitánya.

Szerelést váltott a bajnokcsapat, a Nike helyett az Adidas öltözteti a futballistákat. A klub költségvetése 1,8 millió euró.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?