Megfulladt egy ágyhoz kötözött beteg egy budapesti pszichiátrián

Megszökött a pszichiátriáról egy brutális gyilkos
Budapest |

Megfulladt egy ágyhoz kötözött beteg egy budapesti pszichiátrián - erősítette meg a Blikk értesülését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn az MTI-nek.

 

A lap úgy tudja, hogy a pszichiátrián a páciens egyik kezét és az egyik lábát az ágy rácsához rögzítették. A beteg valószínűleg szabadulni akart, eközben a feje beszorult a rácsok közé és megfulladt. Azt nem tudni, volt-e mellette valaki, és figyelték-e az állapotát. Az ügy miatt értesítették a rendőröket is, akik a reggeli órákban több autóval siettek a helyszínre - írta a Blikk.

Az MTI megkeresésére a BRFK megerősítette a lapban leírtakat. Az ügyet a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, de a haláleset körülményeinek megállapítása még tart - közölte a rendőrség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?