Még jobb lehet a folytatás

Pozsony. Nyesó Szilvia, a Slávia UK fiatal magasugrónője elégedett lehet a keddi Szlovákia Díján mutatott teljesítményével – beállította egyéni csúcsát, s 177 cm-es eredménnyel végül a remek harmadik helyen végzett.

Pozsony. Nyesó Szilvia, a Slávia UK fiatal magasugrónője elégedett lehet a keddi Szlovákia Díján mutatott teljesítményével – beállította egyéni csúcsát, s 177 cm-es eredménnyel végül a remek harmadik helyen végzett. „Csupán külföldi atléták végeztek előttem, a szlovákiai ellenfeleimet mind megelőztem, beleértve a 28 éves Lázničkovát is. Ő is 177 cm-ig jutott, de csak a második próbálkozásra vitte át a lécet, míg nekem elsőre sikerült, így elé kerültem” – hangsúlyozta a viadal jelentőségét Szilvia.

„Bár a verseny színvonala már nem akkora, mint annak idején, amikor még Slovak Gold volt a neve, és nem foghíjas lelátók előtt folytak a küzdelmek, nagyon örülök a harmadik helynek. Az időjárás is nehezítette a dolgunkat, néha akkora volt a szél, hogy magától lerepült a léc” – osztotta meg velünk benyomásait a tehetséges sportoló, akinek az utóbbi időben nemcsak a magasugrás körül forogtak a gondolatai. „Sikeresen leérettségiztem, s a felvételi is jól ment. Szeptembertől a pozsonyi Comenius Egyetem Testnevelési Karán folytatom, edző és testnevelő tanár szeretnék lenni.” Szilviára, aki a tanulás miatt idén még csak három megmérettetésen indult, a július elején megrendezendő országos bajnokság előtt még két kisebb verseny vár. „Nagyon jól kezdtem a nyári szezont, először 175, majd 173, most pedig 177 cm-t ugrottam. Ha ilyen a kezdet, a folytatás csak még jobb lehet, nem igaz?” – tette fel a kérdést magának a hazai magasugrás reménysége, s nem titkolta, szeretné még ebben az évben megjavítani egyéni csúcsát. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?