Mbappé a vb-kudarc után már csak a PSG-re koncentrál

Mbappé

Ugyan még jó ideig nem fog tudni túllépni a francia labdarúgó-válogatott argentinok elleni világbajnoki döntős kudarcán, Kylian Mbappé már csak a Paris Saint-Germain-re koncentrál.

A 24 éves támadó erről azután beszélt, hogy szerdán a maga által kiharcolt, a 96. percben értékesített büntetővel vezette 2–1-es sikerre csapatát a Strasbourg ellen.

„Személy szerint soha nem fogom teljesen megemészteni a történteket, de a klubom nem felelős a válogatott kudarcáért, így pozitív energiákkal igyekeztem visszajönni. Szeretnék hozzátenni a csapatom játékához, és remélem, hogy továbbra is veretlenek tudunk maradni” – fogalmazott a csatár, aki mesterhármast ért el az Argentína elleni, tizenegyespárbajban elveszített fináléban.

„Az üzenet egyszerű: nem számít, mi történt a nemzeti csapatban, a PSG más. Elhivatott vagyok, hogy minden lehetséges trófeát elhozzunk a fővárosba” – jelentette ki Mbappé, akinek csapata Neymar kiállítása miatt közel fél órát emberhátrányban játszott.

A Paris Saint-Germain – amelyből még hiányzott az újdonsült világbajnok Lionel Messi – 16 forduló után veretlen a Ligue 1-ben, 14 győzelme mellett kétszer játszott döntetlent, és a tabella élén áll.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?