Márton Anita kiesett súlylökésben

London |

<p>
<p>A súlylökő Márton Anita búcsúzott a selejtezőben hétfőn a londoni olimpia atlétikai versenyén.</p>
</p>

A 23 éves, első olimpiáján szereplő Mártonnak 18,48 méteres egyéni csúcsa közelében kellett volna dobnia, hogy esélye legyen a döntőbe jutásra. A tavalyi fedett Eb-n ötödik atléta 16,29 méterrel mutatkozott be, majd 17,04-re és 17,48-ra javított, a fináléhoz legalább 18,45 m kellett volna. Márton összesítésben a 24. helyen végzett.

"Kicsit bátortalanul kezdtem, az első dobást elizgultam" - nyilatkozott Márton Anita. "Az edzések alapján többet vártam magamtól, 18 méter fölé akartam kerülni. De nem vagyok elkeseredve, nagy nevek is kiestek."

Kazi Tamás és Márton Anita kiesésével hétfőn már nem érdekeltek a magyarok az Olimpiai Stadionban. Kedden 110 m gáton Kiss Dániel és Baji Balázs áll rajthoz, a női gerelyhajítás selejtezőjében pedig Juhász Vanda indul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?