Martin Kližan edzőt vált

Kližan

Már nem Dominik Hrbatý a legjobb szlovák teniszező, Martin Kližan edzője. A 29 éves sportoló ezt az Instagram-oldalán jelentette be. „Köszönöm, Dominik ezt a másfél évet, a jó tanácsokat és az új dolgokat, amiket tanítottál nekem. A jövőben sok sikert kívánok neked” – írta Kližan, aki jelenleg az 55. a világranglistán. 
 

„A szakítás gondolata már a lyoni torna előtt felmerült bennünk. Mindketten máshogy képzeltük el a jövőt. Az edzőnek és a játékosnak összhangban kell lennie, nálunk nem így volt, ezért váltak el az útjaink. Nincs ebben semmi különös” – mondta Dominik Hrbatý.
Kližan jól játszott a Roland Garrosson, ám a 3. fordulóban az orosz Karen Hacsanov megállította.⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?