Manduláék sikere

Párizs. Szenzációs győzelmet aratott a Mandula Petra, Particia Wartusch magyar, osztrák kettős a Roland Garros 3. fordulójában. A páros három szettben legyőzte a Molik, Serna ausztrál, spanyol duót és bejutott a negyeddöntőbe.

Párizs. Szenzációs győzelmet aratott a Mandula Petra, Particia Wartusch magyar, osztrák kettős a Roland Garros 3. fordulójában. A páros három szettben legyőzte a Molik, Serna ausztrál, spanyol duót és bejutott a negyeddöntőbe. Mandula Petra és Particia Wartusch fordulóról fordulóra remekel a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar, osztrák páros az első fordulóban a Conchita Martinez, Patricia Tarabini spanyol, argentin kettőst 6:1, 7:6-ra, majd a Fokina, Perebijnis orosz, ukrán duót 4:6, 6:0, 6:4-re verte, így jutott el a 3. fordulóba, ahol az ausztrál Alicia Molikkal és a spanyol Magui Sernával került szembe. Az első játszmában Manduláék hozták megbízható adogatójátékukat és 6:3-ra nyertek. A második szett rosszul indult, Molikék egyből elvették a magyarok adogatását, s ezt az előnyt kihasználva 6:2-es szettel egyenlítettek. A harmadik játszmában a magyar, osztrák páros nyitott „breakkel”, majd 3:0-nál kétszer is lehetősége volt a 4:0-hoz, de nem tudott élni vele. A játszmát és a mérkőzést így is hozta a páros, három mérkőzéslabdája közül az elsőt értékesítette (6:3). A negyeddöntő-ben a 15. helyen kiemelt, japán Fudzsiwara Rika, Szugijama Ai kettős lesz Manduláék ellenfele.

A nőknél már kialakult a negyeddöntő, a férfiak ma négy összecsapást játszottak, a beérkezett eredmények: Mathie- (francia)–Agassi (amerikai) 6:4, 6:3, 3:6, 3:6, 3:6; Malisse (belga)–Grosjean (francia) 2:6, 5:7, 3:6; Gaudio (argentin)–Ferrero (spanyol), 7:6, 1:6, 7:6, 2:6, 4:6. (s, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?