Malone dühös Bryntre

New York. Utolsó tizenhárom mérkőzése közül tizenkettedik sikerét aratta a Phoenix Suns és a Sacramento Kings csapata. Minneapolisban megszakadt a Timberwolves öt mérkőzés óta tartó győzelmi szériája.
Karl Malone, az NBA történetének második legeredményesebb játékosa alaposan megorrolt Kobe Bryantre.

New York. Utolsó tizenhárom mérkőzése közül tizenkettedik sikerét aratta a Phoenix Suns és a Sacramento Kings csapata. Minneapolisban megszakadt a Timberwolves öt mérkőzés óta tartó győzelmi szériája.

Karl Malone, az NBA történetének második legeredményesebb játékosa alaposan megorrolt Kobe Bryantre. A 41 éves Malone azért dühös, mert klubtársa kijelentette: nem hiszi, hogy Karl nyári térdműtéte után teljes értékű harcos lesz, és még segítségére tud lenni az alakulatnak. A legendás sztár ügynöke, Dwight Manley kifejtette: védencének nagyon rosszul esett a megjegyzés, mert végig támogatta Bryantet, amikor erőszakos nemi közösüléssel vádolták, és a bíróságra kellett „rohangálnia”.

EREDMÉNYEK: Cleveland– New Jersey 103:97, legjobb dobók: James 27, ill Jefferson 27; Indiana–Milwaukee 86:89, ld.: Miller 32, ill. Redd 28; Memphis–New York 96:88, ld.: Watson 22, ill. Crawford 17; Minnesota–Dallas 87:97, ld.: Garnett 32, ill. Nowitzki 34; Houston–New Orleans 89:81, ld.: Ming 21, ill. Wesley 18; Phoenix–Golden State 118:104, ld.: Stoudemire 33, ill. Richardson 32; Sacramento– Charlotte 109:92, ld.: Stojakovic 30, ill. Smith 16. (o, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?