Maldonado volt a leggyorsabb a csütörtöki teszten

Barcelona |

<p>Pastor Maldonado, a Williams venezuelai pilótája érte el a legjobb köridőt csütörtökön, a Forma-1-es csapatok Barcelona közelében zajló hivatalos tesztjének harmadik napján.</p>

Maldonado 106 kört teljesített a gyakorlás során, s leggyorsabb körében 1:22.391 perc alatt ért végig a 4,655 km hosszú pályán, így közel egy másodperccel volt jobb, mint a második helyen zárt, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes, 127 kör).
Kobajasi Kamui, a Sauber japán versenyzője harmadik lett, míg a negyedik pozícióban a 2009-es vb-győztes Jenson Button, a McLaren brit pilótája végzett. Az újonc francia Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) az ötödik helyen fejezte be a gyakorlást, Mark Webber, a konstruktőri vb-címvédő Red Bull ausztrál versenyzője pedig - közel 2.5 mp lemaradással - hatodik lett.
A barcelonai teszt pénteken zárul, majd jövő csütörtöktől vasárnapig szintén a katalán város közelében található Circuit de Catalunyán tesztelnek a csapatok.
Az idei vb első futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 18-án rendezik Melbourne-ben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?