Magyarországra vitték a Biopulse-kupát

Pódafa/Nagyabony. Nádszegen az ifik erőpróbájával rajtolt, Pódafán a fiatalabb (U13), Nagyabonyban az idősebb (U15) diákok megmé- rettetésével ért véget az I. Biopulse-kupa korosztályos nemzetközi focitorna-sorozat.

Pódafa/Nagyabony. Nádszegen az ifik erőpróbájával rajtolt, Pódafán a fiatalabb (U13), Nagyabonyban az idősebb (U15) diákok megmé- rettetésével ért véget az I. Biopulse-kupa korosztályos nemzetközi focitorna-sorozat. Mindhárom alkalommal magyarországi csapat győzött.

A Csallóközben szervezett rendezvényeken való részvételt, a viadalok lebonyolítási rendszerét nagyban befolyásolta a vakáció időszaka. „A résztvevők zöme foghíjas csapattal érkezett a tornára, sőt olyanra is volt példa, hogy valamelyik résztvevő nem tudott csatasorba állni mindkét játéknapon. Ezért menet közben rugalmasan változtattunk a viadal lebonyolítási rendjén. Arra összpontosítottunk, hogy kedvükre focizzanak, minél több meccset játsszanak, s ezeken felmérjék, valójában hol is tartanak a focistapalánták” – ecsetelte lapunknak a változtatásokat kiváltó okokat Navrátil Károly, a szervezőbizottság tagja.

Pódafán az erőviszonyokra való tekintettel az első játéknapon a Biopulse-kupa mellett Pódafa-kupa néven minifocitorna is zajlott, melyen a hazaiak mellett a csallóközkürtiek és a diósförgepatonyiak vetélkedtek a serlegért. Ezen a vendéglátók hengereltek, s a trófea mellett arra is jogot szereztek, hogy vasárnap a komáromiakat helyettesítve a 3. helyért küzdjenek. Egyébként a fiatalabb diákok korosztályának fináléjában pápai győzelem került a krónikába. A PELC alakulata a második félidőben felőrölte a fáradni látszó nádszegiek ellenállását. A vesztesek a legjobb góllövőnek járó különdíjjal, mely a tíz találatot produkált Nagy Damján birtokába került, vigasztalódtak.

Nagyabonyban az idősebb diákok előbb szombaton két csoportban körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a pontokért, majd vasárnap a helyosztókon dőlt el, hogy Dunaújvárosba került a méretes vándorserleg. Mivel az ifiknél a gyirmótiak végeztek az élen, így mind a három korosztályban Magyarországra került a Biopulse-kupa.

Pódafai és nagyabonyi tornaeredmények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?