Magera Noémi: Hallgattam az ösztöneimre

MageraNoémi.1

A dunaszerdahelyi HC DAC női kézilabdacsapata a szlovák bajnoki döntő első mérkőzésén remek játékkal 31:21-re győzte le a legutóbbi tizenegy kiírás bajnokát, a nagymihályi Iuventát.

A mérkőzés legjobbja a hazai kapuban bravúrt bravúrra halmozó Magera Noémi volt, aki már az első percekben elbizonytalanította az ellenfél lövőit. A dunaszerdahelyiek kapusát a mérkőzés után kérdeztük.

Először is gratulálok! Mi történt ma önnel, mit evett ma?

Köszönjük szépen. Igazából a szokásost, valahogy átállítottam az alvásomat, vagy nem is tudom… Ugyan azt ettem mint eddig (nevet). Örülök, hogy ez ma így sikerült.

Számtalan védése volt ma, sokat készült az ellenfél lövőire?

Szoktam videózni, Gyuri (Hudák Juraj, kapusedző – szerk.) mindig összevágja nekünk a felvételeket. De nem írom ki, csak simán megnézem, nem akarom túlagyalni, hallgatok az ösztöneimre, bízok magamban és a csapatban.

MageraNoémi.2

A mérkőzés elején 3 perc alatt már 3 védésnél járt. Ez volt az alapja a továbbiaknak?

Igen, mindenképpen fontos az, hogy az elején hogy megy. Ez plusz löketet ad a továbbiakhoz. De kiemelném, hogy a lányok nagyon sokat segítettek nekem, úgyhogy nem lehet panasz a védekezésre.

Ha ránézünk az eredményjelzőre a tíz gól azt jelzi, mintha egy középcsapat lett volna az ellenfél, de nyilván nem volt ez annyira könnyű.

Egyáltalán nem volt könnyű és még egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk szerdán is. Idegenben mindig nehezebb, de úgy gondolom, hogy azt is megoldjuk.

Magera.Rajnohová
Jegyzőkönyv

HC DAC–Iuventa Michalovce 31:21 (15:11)

Dunaszerdahely, 250 néző. Jv.: Haščík, Sivák

HC DAC: Magera Noémi, Gajdóczi Barbara (kapusok) – Juhos Kata 1, Élő Beatrix 1, Kristína Pastorková, Ligia Costa 4, Eliška Desortová 4, Bízik Réka 3, Hornyák Bernadett, Natália Némethová 4, Sári Barbara 7 (3), Erika Rajnohová 2, Mészáros Réka 1, Kovács Noémi 4, Pénzes Mónika, Demeter Virág Orsolya

Iuventa Michalovce: Naira Almeida, Iryna Jablonska-Bobaľ, Simona Tomovčíková (kapusok) – Bibiana Štefaniková 5, Nataliia Dmytrenko, Martina Popovcová 6, Karina Soskyda, Yevheniia Kohuch, Yana Borysevych 1, Patrícia Wollingerová 4 (2), Marija Radović, Iryna Kompaniiets 3, Lívia Klučková 2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?