Ma rajtol a BoxingOne csapatbajnokság

Győr |

<p>Ma kezdődik a BoxingOne nemzetközi ökölvívó-csapatbajnokság második felvonása. Tavaly a nyitányon négy együttes, három magyarországi (Győri Gladiátor, Big Boxing, Alpokalja) és egy szlovákiai vegyescsapat (KO Galanta Stavbár Nitra) szerepelt. A végső győzelmet az utóbbi gárda szerezte meg, melyet a Tibor Hlavačka, Kovács Tamás edzői páros irányított, s most is ők készítik fel a címvédőt (ezúttal azonban csak nyitrai bokszolók lépnek szorítóba).</p>

A ma rajtoló bajnokságba a tavalyi győztesen és az ezüstérmes győrieken kívül a Debrecen is jelentkezett, valamint egy-egy cseh, illetve lengyel csapat, a Prostějov és a Rybnik. A november végéig tartó sorozatban tehát öt együttes vív körmérkőzéseket, összesen 10 összecsapást láthat a közönség.

A mai győri nyitányon (19.00, Krúdy Gyula Gimnázium aulája) a Gladiátorok csapata a címvédő nyitraiakat fogadja, akik természetesen ezúttal is legjobbjaikat szerepeltetik. Sokáig úgy volt, hogy a meccs a Magvassy Sportcsarnokban lesz, ahol a nehézsúlyú Riddick Bowe is szorítóba lépett volna, ám, sajnos, az amerikai profi bokszlegenda európai útja meghiúsult. A mai bajnoki meccs után profi összecsapásokat is láthat a közönség, többek között bemutatkozik a galántai Kovács Tamás, aki eddig mindkét hivatásos mérkőzését megnyerte. Most a magyarországi Petróczky István lesz az ellenfele.

„Az idén is költségtérítéses alapon zajlanak a küzdelmek, azaz a rendezők fedezik a csapatok kiadásait, valamint a bajnokság végén pénzdíjat kapnak a legjobbak“ - nyilatkozta lapunknak Bolla Szilárd, a BoxingOne első embere. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?