Ma Nagyölveden játszik kupameccset a Slovan

Nagyölved. Ma (15.00) a híres pozsonyi Slovan lép pályára a nyugat-szlovákiai III. liga középmezőnyében tanyázó nagyölvediek otthonában. A Slovnaft Cup 5.

Nagyölved. Ma (15.00) a híres pozsonyi Slovan lép pályára a nyugat-szlovákiai III. liga középmezőnyében tanyázó nagyölvediek otthonában. A Slovnaft Cup 5. fordulójában a tét jókora: a legjobb nyolc közé kerülés.

„Két helyszínen is elővételben árusítottuk a belépőjegyeket, amelyekből kedd délig 1400 darab kelt el. Lelkes nőzőinknek egy szurkolói sálat is készíttettünk, amelyen a két csapat neve és címere szerepel” – tájékoztatott Vígh Ferenc nagyölvedi klubelnök.

A vendéglátó klub kibővítette a nézőteret, amely további 400 fő befogadására alkalmas. „Előreláthatóan Slovan-drukkerek is jönnek a kupameccsre, így alapos biztonsági intézkedéseket is foganatosítunk. A Šurany elleni győztes bajnokink után háromnapos pihenőt adtunk a játékosoknak, így a múlt hét közepén kezdtük meg a mai összecsapásra az alapos felkészülést. Sajnos, tapasztalt labdarúgónk, Michal Kubala, aki annak idején a pozsonyi kékeknél is szerepelt, sérült, így kétséges a játéka. Elismerjük az ellenfél képességeit, remek játékoskerete van, ám a labda gömbölyű. Senki se vegye hencegésnek, de nem adjuk olcsón a bőrünket”– jegyezte meg Urbán Ferenc nagyölvedi klubmenedzser. A nagyölvediek némi előnye, hogy a hétvégén pihentek, nem volt ellenfelük a III. ligában.

Csak dióhéjban a fővárosi égszínkékekről: nem kevesebb, mint 48 évadot tudhatnak maguk mögött a magas színvonalú egykori csehszlovák ligában. A prágai Sparta és a Slavia után a harmadik legeredményesebb csapat volt abban a mezőnyben.

A nagyölvediek az érsekújváriak, a Senica és a Spišská Nová Ves kiverésével, míg nagynevű ellenfelük a Vranov nad Topľou, az Oravské Veselé és a Slovenské Ďarmoty búcsúztatásával jutott a nyolcaddöntőbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?