Ma este Slovan-Zrinjski Mostar BL-selejtező!

Pozsony |

<p>Ledolgozni az egygólos hátrányt és továbbjutni - ez célja a Slovannak a Zrinjski Mostar elleni labdarúgó BL-selejtező második körénekmaesti (19.30) visszavágóján.</p>

Az égszínkékek a meccs fontosságára való tekintettel elhalasztották a hétvégi zsolnaiak elleni bajnoki mérkőzést. Majd elválik, hogy jól tették-e. „Mindent megteszünk a továbbjutásért. A 1:0-s mostari vereség után csak úgy van esélyünk, ha odahaza eredményes támadófocival rukkolunk ki. Természetesen a védekezésről sem feledkezhetünk meg. Nagyon fontos, hogy ne kapjunk gólt, hiszen akkor legalább három találat kellene az üdvösséghez - jelentette ki Dušan Uhrin, a pozsonyi csapat cseh vezetőedzője. - Bízom benne, hogy többször is feltörjük a bosnyák védelmet, de azért a biztonság kedvéért a tizenegyeseket is gyakoroljuk. Remélem, lelkes szurkolóink is besegítenek, legalább 7000 drukkerre számítok.“
A 66 éves mester elmondta, hogy az első találkozót kihagyó Halenár felépült izomsérüléséből, és számíthat a portugál új szerzeményre, a balhátvéd Simaóra is. Obžerának térdproblémái vannak, ám a gyors játékos mindenképp ott akar lenni az összecsapáson. „Mostarban nagy árat fizettünk egy védelmi megingásért. Nincs mese, a Téglamezőn ki kell harcolnunk a továbbjutást“ -hangsúlyozta Samuel Slovák, a Slovan csapatkapitánya.
Úgy döntöttek a pozsonyi klub vezetői, hogy a bérletesek számára ingyenes a belépő, csakúgy, mint azoknak, akik régi jegyükkel igazolják, hogy ott voltak a botrányosan végződött május 29-i Slovan-Napoli találkozón.
A Slovan várható kezdőcsapata: Bičík-Dobrotka, Valachovič, Dosoudil, P. Petráš (Simao)- Saláta, Bozsics-Obžera (Halenár), Kozák, Slovák-Masaryk.
A mérkőzést a francia Said Ennjimi vezeti. A párharc továbbjutója a kvalifikáció harmadik fordulójában az Olimpiakosz Pireusszal találkozik. (sita, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?