Londonban nyert a Bayern, Milánóban az Atlético

<p>Eddig csak vendéggyőzelmek voltak a BL nyolcaddöntőjében. A Bayern Londonban nyert, fél lábbal már negyeddöntőben van. Az Atlético Milánóban győzött 1-0-ra. Londonban két 11-es is kimaradt. Nézze meg őket és a gólokat!</p>

Londonban mozgalmas első félidőt láthattak a nézők: két kihagyott tizenegyes, piros lap. A félidő elején Özil szenzációs csellel fűzte be Boatenget, aki csak buktatni tudta. Sárga lap és büntető. A tizenegyest a 8. percben a sértett lőtte: a gyenge lövést Neuer hárította. 

A hazaiak kapusa, Szczesny a 37. percben elakasztotta Robbent, amiért nyomban pirosat kapott. A kiállítás után az Arsenalnak még kevesebb esélye volt. A szabálytalanságért megítélt büntetőt David Alaba a kapufára lőtte. 

A második félidőben is az emberelőnyben játszó Bayern támadott többet, az 54. percben Toni Kroos ügyes összjáték után védhetetlenül lőtte ki a bal felső sarkot. A nyolcaddöntők eddigi legszebb góljával 1-0-ra vezetettek a németek. 

A második félidőt végig uralta a címvédő, játéka a Guardiola-éra Barcelonájára emlékeztetett: sokpasszos masszív labdabirtoklás. A Bayern győzelmét a csereként beálló Thomas Müller a 88. percben biztosította be. A németek – akárcsak a Barcelona és a Paris SG – fél lábbal már a negyeddöntőben vannak.

A másik szerdai mérkőzésen sokáig nem bírt egymással az AC Milan és az Atlético Madrid. A hazaiak többet támadtak, ám a 83. percben Diego Costa erőteljes fejesének köszönhetően a spanyolok örülhettek. Az Atlético nagy lépést tett a továbbjutás felé. 

Eredmények:

Arsenal London–Bayern München 0-2 (0-0). Góllövő: Kroos (54.), T. Müller (88.).

AC Milan–Atlético Madrid 0-1 (0-0). Góllövő: Diego Costa (83.). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?