Sport

Ljubicic elbúcsúzott a DAC-tól

A jelek szerint végérvényesen távozik a DAC futballcsapatától Marin Ljubicic. A sárga-kékek volt csapatkapitánya a közösségi médiában búcsúzott el a klubtól és a szurkolóktól.
Bőd Titanilla

2018. augusztus 15. 17:20

Marin Ljubicic - SITA-felvétel

„Köszönöm ezt a négy évet. Mindent odaadtam ennek a klubnak. Ha visszatekintek erre a négy évre, büszke lehetek a sikeremre, és hogy mennyit tettem ezért a klubért. Új barátokat, csapattársakat, szurkolókat ismertem meg… Köszönet a szurkolóknak a támogatásért, együtt lehetővé tettük, hogy otthon érezzem magam. Hajrá DAC!” – írta búcsúposztjában Marin Ljubicic az Instagramon. A csapattársak közül Erik Pačinda, Tomáš Huk, Vida Máté, Eric Davis és Vakoun Issouf Bayo is sok sikert kívánt a horvát játékosnak. 

Ljubicicot már a múlt heti bajnokira sem nevezte Peter Hyballa vezetőedző, mivel a mérkőzést megelőző edzésen talppal beleszállt Tomáš Huk arcába, akinek végül tíz öltéssel kellett összevarrni a sebeit. 

Hyballa érkezése óta Ljubicic kevesebb játéklehetőséget kapott, és a mérkőzéseken többször is hibázott. A védekező középpályás posztján éppen Tomáš Huk játszott helyette, aki Marco Rossi és korábban László Csaba alatt is középhátvédként kapott helyet a csapatban, de eredeti posztja szerint defenzív középpályás. 

A sportnapilapnak adott nyilatkozatában Huk azt mondta, nem feltételezi, hogy szándékosan okozott neki sérülést a csapattársa, akivel sosem volt konfliktusa, s aki elnézést is kért tőle, és több üzenetben is érdeklődött a hogyléte felől. 

A DAC az ominózus incidens után hat nap szabadságra küldte a forrófejű horvátot, hogy lehiggadjon. A szerdai poszt alapján azonban úgy tűnik, Ljubicic már nem húzza magára a sárga-kék mezt, bár szerződése 2019 nyaráig szól. 

Szerettük volna megkérdezni a DAC illetékeseit is, ám Végh Tibor klubelnök szabadságát tölti, Jan van Daele sportigazgatót pedig nem tudtuk elérni. 

2018. augusztus 11. 21:13

A DAC 2:2-es döntetlent játszott a Rózsaheggyel
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Tízmillió eurót különítenek el a kezdő pedagógusok fizetésének emelésére

Kiska aláírta a módosított himnusztörvényt

Lövöldözés Pozsonyban: egy ember megsérült, az elkövető szökésben van

Könnyíteni kellett a nagyon rossz állapotú Vág-híd terhelésén

Részeg kocsisokat füleltek le Hetényen

Strache-ügy - A Going to Ibiza című húszéves sláger ismét listavezető lett Ausztriában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?